Oh nee! Gister sinds tijden weer eens lekker Chinees gehaald. Er was best veel over, dus dat wilde ik vanavond opeten. Maar nu ben ik het gister avond vergeten in de koelkast te zetten. Het is hier 's nachts 16,5 graden. Vanmorgen uiteraard gelijk in de koelkast gezet. Zou ik dit nog kunnen eten? Ik heb vaak het idee dat ik dingen te snel weggooi. Alvast bedankt voor mening!
Ik zou het nog opeten. Het staat niet koel, maat het is ook geen 20 graden. Gebeurt bij mij zo vaak datik dingen pas ' s anderendaags opeet...
Volgens mij moet het nog wel kunnen. Gebeurd hier ook wel, omdat je het niet warm in de koelkast wil zetten.
Ik zou het ook eten. In veel landen wordt bereid eten gewoon koel bewaard (bijv. in de magnetron of de oven) ipv gekoeld en ook nog gewoon gegeten.
Wij doen dat ook wel hoor, geen probleem. En hier idd ook omdat ik vergeet het in de koelkast te zetten.