Hoe vullen jullie een forel? Wat voor vulling is lekker en hoelang in de oven etc? Heb namelijk geen idee.Het gaat om hele vissen, dus geen filet.
Wij deden altijd heel simpel met pittige mosterd insmeren aan de binnenkant en dan vullen met prei. Moet wel zeggen dat ze bij ons op de bbq gingen in de alu folie, je kunt zien of ze gaar zijn door de rug vin te trekken als je hem er makkelijk uit kunt trekken is hij goed. Succes!
Binnenkant insmeren met een mengsel van olijfolie, zout, zwarte peper, rode peper en tijm en dunne plakjes ui en fijngesneden knoflook ertussen leggen.
Ik doe van binnen alleen peper, zout, knoflook en olijfolie. Ik omwikkel de vis met plakjes spek of rauwe ham en er om heen wortelstukjes, de gekookte aardappelen en licht aangebakken uienringen. Dan afhankelijk van de grootte van de vis 10 a 15 minuten in een voorverwarmde oven.
Heb ze uiteindelijk gevuld met kruidenbotermengsel, champignons, italiaanse kruiden, knoflook en citroen en met serranoham omwikkeld. Nu afwachten!