Forel uit de oven. Vulling?

Discussie in 'De lounge' gestart door Devilschase, 10 nov 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    21.155
    8.129
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Hoe vullen jullie een forel? Wat voor vulling is lekker en hoelang in de oven etc?

    Heb namelijk geen idee.Het gaat om hele vissen, dus geen filet.
     
  2. babylove26

    babylove26 Fanatiek lid

    Wij deden altijd heel simpel met pittige mosterd insmeren aan de binnenkant en dan vullen met prei. Moet wel zeggen dat ze bij ons op de bbq gingen in de alu folie, je kunt zien of ze gaar zijn door de rug vin te trekken als je hem er makkelijk uit kunt trekken is hij goed.

    Succes!
     
  3. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Binnenkant insmeren met een mengsel van olijfolie, zout, zwarte peper, rode peper en tijm en dunne plakjes ui en fijngesneden knoflook ertussen leggen.
     
  4. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Ik doe van binnen alleen peper, zout, knoflook en olijfolie. Ik omwikkel de vis met plakjes spek of rauwe ham en er om heen wortelstukjes, de gekookte aardappelen en licht aangebakken uienringen.
    Dan afhankelijk van de grootte van de vis 10 a 15 minuten in een voorverwarmde oven.
     
  5. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    21.155
    8.129
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Heb ze uiteindelijk gevuld met kruidenbotermengsel, champignons, italiaanse kruiden, knoflook en citroen en met serranoham omwikkeld.

    Nu afwachten!
     

Deel Deze Pagina