goedemiddag mensen ik heb is eventjes een vraag ik ga vanaf zondag samen wonen met mijn vriend, maar die lust dus geen aardappels zelfs geen friet (dies gek) maar nu wil dus wel elke dag gezond eten met groentes enzo maar word een beetje inpiratie loos kan iemand mij helpen?? heb ook niet echt zin om internet helemaal aftestruien voor recepten(heb trouwens ook een krap buget) en die dingen zijn veelste ingewikkeld moet gewoon makkelijk simpel te maken zijn groetjes ans
Misschien heb je wat aan dit topic. http://www.zwangerschapspagina.nl/de-lounge/222260-weinig-boodschappengeld-eten-per-week.html Succes met samenwonen.
als hij wel van groentes houdt, zou ik die gewoon combineren met rijst en pasta's enz. Zoals bv chicken tonight, maar je kunt ook gewoon verse groentes combineren (paprika met peultjes bv) en dan met rijst serveren. Bijna alle groentes zijn ook met pasta's te combineren. Er zijn zoveel soorten pasta's, je kunt er pastasaus doorheen doen of wat anders en als je een keer weer een hele andere smaak wil, dan gooi je alles in een ovenschaal, een laag kaas erover en in de oven.
wij wokken ook veel, gewoon vlees in een wokpan, groente erbij. Kun je serveren met rijst. Lekker snel en gezond
Een boerenommelet (pakjes van Knorr) met verse groente erdoor, budget champignongs doe ik er meestal extra in, een broodje en de tomatensoep van de LIDL.
Pasta met tomatensaus en daarin mozzarella bolletjes die een paar uur in de groene pesto hebben gemarineerd!!! Mmhhh mjammie!!!
je hoeft niet perse aardappelen te eten, mijn ouders doen aan Koolhydraatarm eten, dus geen rijst/pasta/aardappelen/brood Zij eten gewoon alleen groente met vlees, dat is prima te doen! je hebt van maggi veel van die (oven)schotels, die kun je gewoon maken, maar dan zonder de aardappelen! en voor de rest inderdaad pasta/rijst eten met groente en vlees of vis en sausjes en bruine bonen bijv als vervanger van aardappelen? bruine bonen met groente en vlees, lekker
Okee, even een lekker snelle. Neem een stukje vlees en snij dit in dunne plakjes. Doe wat olie in de pan met een gesnipperd knoflook teentje. Roerbak hier het vlees in. Doe er ongeveer een halve zak roerbak groentes bij. Haal het hart uit een stuk komkomer en snijd dit in reepjes.(Je zou ook zelf vanalles kunnen snijden, een stuk goedkoper) Even vlam er vlink onder. O,ja onder tussen mie of rijst koken. Doe er dan een scheutje gembersaus en oestersaus bij in. Doe dan de komkomer er in om dat dit eigenlijk alleen maar heet hoeft te worden. Laat de rijst of mie even goed uitlekken en samen op een bord serveren. Tja, Je kunt rijst ook een beetje pit geven door er tijdens het koken een vlinke thee lepel kurkuma door te gooien. Dit geeft een wat warmere smaak en een leuk kleurtje. Of wat dacht je van een boilion blokje. Geeft ook een beetje temperament aan je rijst. Maar als ik je een tip mag geven omdat jullie eigenlijk geen aardappelen eten waarschijnlijk.(Kan het bijna niet geloven dat er iemand bestaat die geen aardappel eet) Ga voor je rijst en bami naar de chinese supermarkt. Want de rijst en bami die ik daar haal is kwalitatiever vind ik persoonlijk en smaakt en vult beter. Ben je al wat verder gekomen trouwens? want koken is mijn hobby dus als je nog wat zoekt ik heb vast wel meer.