fondant taart gemaakt helllpp

Discussie in 'De lounge' gestart door lovelymom, 5 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lovelymom

    lovelymom Fanatiek lid

    30 nov 2011
    3.798
    0
    0
    hoi meiden
    ik heb gister een fondant taart gemaakt
    maar nu staat die in de koelkast
    maar nu wordt het fondant vochtig
    kan dit kwaad?
     
  2. tulip

    tulip Niet meer actief

    ja, dan smelt het en krijg je plekken op je fondant.
    Ik zet het nooit in de koelkast, altijd afgedekt in de schuur.
     
  3. lovelymom

    lovelymom Fanatiek lid

    30 nov 2011
    3.798
    0
    0
    ik heb hem inmiddels uit de koelkast gehaalt
    en staat nu te drogen op het aanrecht
     
  4. Quinnie

    Quinnie Actief lid

    8 jan 2012
    153
    0
    16
    ik zet mijn taarten met fondant altijd in de koelkast en er is er nog nooit een gesmolten wel zijn ze altijd vochtig maar drogen altijd goed op. wil natuurlijk niet zeggen dat het altijd zo gaat
     
  5. Mrs Smeerkaas

    Mrs Smeerkaas Niet meer actief

    Is normaal hoor. Ik heb dat ook altijd, droogt wel weer!
     
  6. kippiekip

    kippiekip Niet meer actief

    droogt inderdaad weer, ik zet wel altijd mijn taarten in de koelkast of in de vriezer, wel goed afdekken..
     

Deel Deze Pagina