Fondue......maar hoe?

Discussie in 'De lounge' gestart door moonlight159, 7 jun 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Fem

    Fem VIP lid

    28 dec 2006
    5.292
    1
    0
    Sr. Accountmanager
    Capelle ad IJssel
    Jahahahaha, die regel hebben wij ook al jaaaaaaren :D

    Ik fondue -denk ik- al 31 jaar (ik ben 32 :p hahahahaha) en wij fonduen ALTIJD in bouillon, valt veel lichter op de maag en is veel gezonder dan olie (vind ik). Wat wij er allemaal indoen; broccolli, varkenshaas, vroeger ook lever, ossehaas, kipfilet, kalfsoester en dat soort 'luxere' vleessoorten. Verder haal ik heel veel sausjes in huis (van die zakjes) die ik klaarmaak met light mayo en yoghurt. Hmmmm en smullen maar!!!!! Verder ook altijd; stokbrood, salade, vruchtjes, kaasjes.......

    Wij eten het eigenlijk alleen in de winter maar heb er nu wel trek in :D hahahaha
     

Deel Deze Pagina