M'n moeder maakte vroeger altijd bavarois voor ons als toetje, en dat deed ze met met poeder uit een zakje (zoals je ook voor pudding hebt) en yoghurt. Maar ik kan dat poeder nergens meer vinden, weet iemand wat ik bedoel en of dat nog bestaat?
Hmmm.. nee, ze maakte het echt met yoghurt. Misschien was dat ooit van hun, maar was het niet zo'n succes, want het lijkt er wel op
ik weet welke je bedoeld, die zaten in een kartonnen doosje en daarin een zakje, mijn moeder maakte dat ook, als het goed is staan die gewoon tussen de pakken pannenkoeken en taarten enzo in supermarkt, ik weet alleen niet meer hoe het heet
Mijn oma maakte het altijd met gelatine, slagroom, suiker, water en slagroom! Ontzettend lekker!!!!!!
Ik weet wat je bedoelt, volgens mij heette het Bourbon. ik ga zo naar de winkel, boodschapjes halen voor de verjaardag van mijn oudste zoon voor morgen. zal es kijken of ik het nog kan vinden.
was vanmorgen bij super de boer, en daar hebben ze het iig niet meer. volgens mij wel een wit doosje idd, maar met een glazen schaaltje op een voetje, en daar zat dan die bavarois in. je had het geloof ik in 2 of drie smaken. naar wat ik me kan herinneren. zal nog es in meer winkels neuzen.