Fricandeau: mag gebraden wel...? *Zucht*

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Djaminah, 17 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Djaminah

    Djaminah Actief lid

    23 mei 2007
    276
    0
    0
    Utrecht
    Word er wel een beetje moe van... heb net gebraden fricandeau gekocht voor op de boterham, dacht dat dat wel kon want gebraden is niet rauw toch!? Maar nu lees ik weer ergens dat dat ook niet mag... weet iemand het? Ik heb honger :(
     
  2. Maartje06

    Maartje06 Fanatiek lid

    5 dec 2006
    2.143
    0
    0
    MW-er
    Noord Holland
    Eet smakelijk meid! Fricandeau mag gewoon hoor!
     
  3. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    hmm gebraden is toch niet rauw?

    tenzij je van die halfrauwe (en dus nog roze) hebt.. maar dat zie je vaak enkel bij de slager..
    (wel lekkerder!)
     
  4. Djaminah

    Djaminah Actief lid

    23 mei 2007
    276
    0
    0
    Utrecht
    't Is wel van de versafdeling van de AH...
     
  5. Ireen79

    Ireen79 Actief lid

    4 jun 2007
    109
    0
    0
    Ik zou hem alleen nemen als hij helemaal gaar is, en niet meer roze van binnen.

    eigenlijk geldt hetzelfde als bij rosbief en biefstuk: het mag wel, maar alleen als het helemaal gaar is. En dus niet meer roze/rood van binnen.
     
  6. Niet meer actief

    Ik eet wel die roze, heb het meerdere malen nagevraagd, het is dusdanig verhit dat alle bacterien eruit zijn, je mag het dus gewoon eten, rosbief is echt rauw van binnen....roze bij fricandeau is niet rauw...dus eet smakelijk!

    liefs Pjetje
     
  7. Maartje06

    Maartje06 Fanatiek lid

    5 dec 2006
    2.143
    0
    0
    MW-er
    Noord Holland
    Amen!
     

Deel Deze Pagina