appels en bananen enzo worden vaak bruin als ze openen zijn nou had ik een appel gepureerd en dat papje is na een dag natuurlijk verkleurd, kan dit kwaad en hoe lang is het houdbaar? bvd
in et boek opperdepop staat dat versgemaakte hapjes ongeveer 2 a 3 dagen houdbaar zijn. overigens kook ik appel wel eerst eventjes. Wat ook een idee is, is om het in te vriezen in ijsblokjes bakjes dan kun je per keer genoeg pakken
Gewoon per keer maken en de rest zelf opeten. Kom je zelf ook aan je dagelijkse portie. Van bewaren/ivrezen gaat de smaak achteruit en verlies je vitamines.
Als je fruit besprenkelt met citroensap, behoudt het vaak goed de kleur, maar ja, dat is meer voor het uiterlijk en misschien ook niet zo goed voor een baby. De smaak komt ook vaak beter naar voren door citroensap, het wordt er niet zuurder door, wat mensen vaak denken. Maar volgens mij is dit meer voor eten voor volwassenen. Zou inderdaad gewoon zelf opeten wat je overhoudt.