Elyesa gaat naar de kleuterschool, thuis krijgt hij tussendoor meestal fruit maar hoe kan ik hem fruit meegeven naar school? denk niet dat de juffrouw van al die kindjes fruit gaat schillen en snijden. hoe kan ik hem geschild en in partjes gesneden fruit meegeven zonder dat het bruin word? dacht aan citroen er over doen maar dan zal het te zuur zijn denk ik. graag jullie ideeen. sinaas lust hij trouwens niet(was makkelijk geweest dan)
In een boterhamzakje of in een afgesloten (tupperware) bakje. Zo doe ik het altijd met mijn oudste en haar fruit wordt/is nooit bruin.
Ik gaf naar de psz knijpfruit mee (van zonnatura) Nu ze in groep 2 zit, kan ze prima zelf een banaan pellen.
Als je het goed afsluit in een bakje, komt dat goed hoor. ik zie van alles voorbij komen op school. Appel wordt soms een beetje bruin, maar is nog goed te eten. je kan ook druiven, kiwi's of andere soorten meegegeven.
zal het eens thuis in een doosje doen kijken of het bruin wordt. een banaan kan hij zelf maar om nu elke dag een banaan mee te geven maar druiven is wel een goed idee had ik niet eens aan gedacht.
Als je het in zo'n bakje doet, waarvan je het deksel een beetje kan liften na sluiten, zodat er nog wat lucht ontsnapt (je trekt het ietsje vacuum) dan kun je appel, kiwi, banaan en druiven heel goed meegeven. Vergeet geen naam op het bakje te zetten Succes!
Meloen, kleine tomaatjes, (snack)komkommertjes, radijsjes, kersen, snack paprikas worden ook niet bruin.
Het ligt er ook aan welke appel je koopt. Een notarisappel bijv. wordt niet bruin. Meloen, stukken kiwi, partjes sinaasappel, stukjes komkommer,druiven, ananasstukjes mee in bakje kan volgens mij ook heel goed.
1 van de ouders bij mij in de klas deed een beetje kaneel over de partjes appel. Vond haar zoontje heerlijk