Fruit uit het vuistje?

Discussie in 'Voeding' gestart door grietje, 5 feb 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. grietje

    grietje Fanatiek lid

    16 okt 2009
    1.918
    0
    0
    Hallo, mijn mannetje krijgt sinds een weekje een halve banaan uit het vuistje. Hij vind dit heerlijk, en sikkelt hem tot het laatste kruimeltje op.
    Welke soorten fruit kan je nog meer zo geven? Appel is zo hard, mandarijn heeft die velletjes, iemand goeie tips?
     
  2. Ikbenhetmaar

    Ikbenhetmaar VIP lid

    18 nov 2008
    6.486
    0
    0
    Lekker stukje peer!
     
  3. brianda1980

    brianda1980 Actief lid

    26 nov 2007
    125
    5
    18
    Een goede rijpe mango is ook heel lekker. Appel en peer kun je ook eerst kort koken, worden ze wat zachter van.
     
  4. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.577
    36.571
    113
    Appel, peer, meloen.
     
  5. Polletjepiek

    Polletjepiek Niet meer actief

    Appel, peer in stukjes op een bordje, stukje plastic folie erover, paar sec. in magnetron, af laten koelen, dan zijn de stukjes heel zacht geworden.
     
  6. Sarah84

    Sarah84 VIP lid

    21 jul 2008
    6.665
    1
    0
    Student en moeder
    Dordrecht
    Meloen gaat hier ook goed!

    Peer en banaan krijgt hij ook zo.
    Appel kan hij niet tegen dus die proberen we pas weer over een maandje.

    Druiven zijn trouwens ook goed! Even het velletje eraf en dan lekker happen!

    meer hebben wij nog niet gegeven aan fruit...behalve pruim...maar dat geven we als prutje. heb ik eigenlijk nog nooit in stukjes geprobeerd.
     
  7. Sannaa

    Sannaa Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.232
    0
    0
    Velsen
    Aardbei.
     
  8. grietje

    grietje Fanatiek lid

    16 okt 2009
    1.918
    0
    0
    @saskia1979 Bedankt voor je goeie tip! Echt nog nooit van gehoord, maar werkt super!

    Ik heb weer allemaal nieuwe ideeen! Thanks!
     
  9. Devy

    Devy Fanatiek lid

    23 aug 2008
    3.437
    1
    0
    Tilburg
    Wat je ook kunt doen met de appel etc, maar wat bewerkelijker is is het stomen. Gewoon een klein vergietje boven een pan met kokend water hangen met de deksel erop. Zo blijven alle smaken en vitamines optimaal bewaard. :)
     

Deel Deze Pagina