Alles in de staafmixer en mixen maar. Daarna in vormpjes waar je ijsklontjes ook mee invriest. Als het bevroren is kun je het in zakjes doen. Als je het nodig hebt pak je gewoon een zakje uit de vriezer.
Nog even een tip Als je van elke soort fruit een ijsklontjes bak vult, dan kun je elke dag een andere combie geven. ideaal te proportioneren met die ijsklontjes. Appel en peer koken wordt aangeraden om de hoge zuurtegraad wat af te zwakken, dus overbodig is het niet. Ik zou het blijven koken tot ze een maand of 7 zijn. Daarna kun je gerust raspen enzo
Heb ik nooit gedaan en ze at t altijd heerlijk. Ken trouwens niemand die dat doet.....dus volgens mij kan t ook prima zonder!
Heb inmiddels een paar bakjes mango/appel in de vriezer staan. Ga dit weekend voor t eerst ontdooien. Ik doe bij het pureren van de appel een klein scheutje gekookt water dan wordt t net wat zachter allemaal.
je kunt ook ipv water een beetje BV of KV doen. weet niet wat je geeft. dat geeft een wat romige smaak