voor de traktatie van onze dochter maak ik bakjes met fruit. Wanneer kan ik dit het beste snijden en bij elkaar doen? Er gaat door: Druiven (door de helft) Blauwe bessen Aardbei Mango Appel (die sowieso als laatste?)
appel bedruppelen met citroen anders word hij heel snel bruin. dan kun je het de avond ervoor al wel maken denk ik
En geen kindjes met allergieën? als ik jouw fruitsalade zou eten kun je me naar het ziekenhuis brengen
Ik zou het smorgens maken, niet eerder. Maar ik vind iets (wat dan ook) wat meer dan drie uur tevoren gemaakt is ook echt goor. Dan is het verlept ofzo en dan lust ik t niet meer
Hier in de klassen van beide kinderen geen allergieën (volgens mij komt het niet zo heel vaak voor, ik ken helemaal geen mensen met voedselallergieën) dus hier zou deze traktatie geen probleem zijn
in de klas van mijn jongste al 2 met een glutenallergie en dochter haar vriendinnetje heeft een suikerallergie, wat helemaal verschrikkelijk is want praktisch overal zit suiker in, óók als erop staat dat het er niet in zit.
Nee hoor, gelukkig niet! Ik heb het nagevraagd Ik wilde sowieso alles pas vlak van te voren in bakjes doen, maar ik dacht wellicht kan ik vast wat voorwerk doen!
Ik zou ook pas sochtends het maken. Behalve de blauwe bessen in de bakjes alvast doen maarja zoveel werk is dat niet. De rest is vers toch lekkerder denk ik. Mag ik ook een bakje
Blauwe bessen en mango kan je makkelijk eerder doen. Aardbeien als je de kroontjes erop laat (geen idee of dat handig is) kunnen ook eerder. Druiven en appel zo laat mogelijk.