Fulltime werken en gezond eten

Discussie in 'De lounge' gestart door bolkje, 8 okt 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. femkes

    femkes VIP lid

    24 jul 2007
    9.088
    10.382
    113
    Is vooral ook een mindset. Mijn man is thuis en kookt bijna elke dag, maar onze kinderen langer dan 30 minuten rustig houden lukt momenteel echt niet. Wij eten dus voornamelijk eten wat binnen 30 minuten op tafel staat. Gisteren aardappelen, sla en biefstuk. Dat kost bijna geen tijd. Pasta met spinazie is ook binnen 10 minuten klaar.
    Meestal is het wel een half uur, maar dan kun je een prima standaard AGV of rijst/pasta/bulgur maaltijd maken.
     
  2. Lousaa

    Lousaa Fanatiek lid

    18 nov 2011
    2.497
    2
    38
    Wij koken gewoon vaak voor meer dagen. Zekers eens per week een maaltijdsoep en een stoofschotel die dan deels in de koelkast of vriezer bewaard worden. Pastasaus of een overschotel voor twee dagen en we houden nog maar een dag over waarop we meestal iets minder gezonds maken. Ovenfriet met biefstuk en sa ofzo.
     

Deel Deze Pagina