Kan dat, nu lasanga voorbereiden en vanavond in de oven?

Discussie in 'De lounge' gestart door chantal26, 16 jan 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. chantal26

    chantal26 Fanatiek lid

    25 jun 2007
    4.181
    0
    36
    Ik wil voor vanavond lekkere lasanga maken, alleen nu vraag ik me af of ik die nu kan voorbereiden en vanavond in de oven kan doen.
    Of is hij dan niet meer lekker?
     
  2. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.548
    524
    113
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Ja hoor dat kan prima.
    Zou wel pas de kaas en evt bolognese saus er op het allerlaatste op doen, dus pas wanneer je het in de oven schuift
     
  3. Nic1976

    Nic1976 Fanatiek lid

    27 okt 2009
    4.545
    732
    113
    Ik vind het juist lekkerder als het van te voren al helemaal ingetrokken is. Vaak is het dan ook steviger. Dus ik zeg doennnn Smakelijk
     
  4. llkh1984

    llkh1984 Fanatiek lid

    4 sep 2012
    1.417
    1
    0
    NULL
    Den Haag
    ja hoor, kan prima!
    zijn dan die makkelijke maaltijden als je 's avonds weinig tijd heb.
     
  5. moonlight159

    moonlight159 Fanatiek lid

    20 mei 2008
    3.051
    1
    0
    In m'n huis
    Jahoor! Doe ik regelmatig.
    Gewoon in de koelkast zetten en dan vanavond in de oven.

    Eetsmakelijk :)
     
  6. nijntje11

    nijntje11 Fanatiek lid

    16 nov 2009
    3.000
    10
    38
    noord-brabant
    Ja hoor!
     
  7. mv3hartendiefjes

    mv3hartendiefjes Niet meer actief

    kan makkelijk doe het vaker als ik minder tijd heb
    alleen de kaas strooi ik er later overheen
     
  8. Ja kan heel makkelijk. Is juist lekkerder, zijn de kruiden lekker ingetrokken.

    Inderdaad de besjamelsaus en de kaas er pas opdoen als het de oven ingaat!
     
  9. corina83

    corina83 VIP lid

    10 sep 2009
    6.038
    0
    36
    Vrouw
    IT'er
    in een huis aan het water ;)
    eet smakelijk ;)
     
  10. BabyAngel

    BabyAngel VIP lid

    21 dec 2011
    17.861
    14
    38
    Hmmm lekker!!
     
  11. Tessa

    Tessa Actief lid

    6 jul 2010
    111
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik zou hem pas voordat je het gerecht in de oven gaat zitten gaan stapelen. Ik heb hem ook een keer 's morgens helemaal klaargemaakt, 's avonds de oven in en hij was echt helemaal uitgedroogd. Vond hem niet lekker meer en zit je dan met gasten aan tafel..
     
  12. San987

    San987 Fanatiek lid

    21 okt 2012
    1.516
    98
    48
    Ik doe dat ook vaak!
    lekker makkelijk en net zo lekker
     
  13. Abri

    Abri VIP lid

    16 jun 2010
    12.423
    3
    38
    Doe het hier zelfs eigenlijk altijd (lekker makkelijk even maken tijdens schooltijd oudste en dutje jongste of s ochtends vroeg als ml nog thuis is) en rond 17 uur alleen nog even hup de oven in en wachten. Ideaal!
     
  14. Kiraa

    Kiraa Fanatiek lid

    10 jul 2012
    1.715
    0
    36
    Nu alleen de saus klaar maken en vanavond pas stapelen in ovenschaal en kaas erop :) Anders is ie idd te droog of er zit een hele kaassmaak aan..
     
  15. Sallie

    Sallie VIP lid

    27 sep 2008
    8.257
    292
    83
    Voor de klas
    Noord-Holland
    Goede tip! Ik eet vanavond ook lasagne maar dan maak ik hem zo vast, hoef ik vanmiddag niet zo vroeg te beginnen ;).
     
  16. Abri

    Abri VIP lid

    16 jun 2010
    12.423
    3
    38
    Hmm.. Hier nog nooit last gehad van een droge lasagne eigenlijk ;) Hihi, nou misschien geluk of net wat meer vocht in de saus of iets :D
     
  17. Yolanthe

    Yolanthe VIP lid

    Hier doe ik het ook al jaren zo en ook nooit mislukt.
    Is ideaal als ik tijd heb maak ik hem en `s avonds even in de oven en het is klaar. Maak hem zelfs weleens `s avonds al.

    Misschien dat het scheelt dat ik alles vers maak en geen kant en klare sausjes gebruik. Ik gooi er ook nooit bechamelsaus is.
     
  18. LieseLeentje

    LieseLeentje VIP lid

    18 sep 2008
    5.406
    138
    63
    Vrouw
    Ik zet een heleboel ovenschotels vaak van te voren klaar. Gewoon met huishoudfolie afdekken en in de koelkast.

    Eet smakelijk!
     
  19. Zonzon

    Zonzon Bekend lid

    5 aug 2012
    727
    0
    16
    Wel het lekkerst als je hem eerst in de oven doet en dan savonds nog even opwarmt, hmm!! Ook trek in!!!
     
  20. Koali

    Koali Fanatiek lid

    1 okt 2012
    1.845
    0
    36
    NULL
    NULL
    Ja hoor, dat kan prima. Ik strooi zelf ook pas later de kaas erover dan. Vlak voor ik het wel in de oven doe zeg maar.
     

Deel Deze Pagina