Gebakken ei

Discussion in 'De lounge' started by Nina Sanders, Apr 2, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LMSB

    LMSB Fanatiek lid

    Feb 24, 2017
    3,995
    3,321
    113
    Geklutst met peper en kaas op 2 bruine boterhammen met mayo. :roflmao: Zo lekker.
     
  2. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    Aug 1, 2016
    38,191
    45,331
    113
    Ohhh jeeetje hier zou ik ook braakneigingen van krijgen! Vreselijk! :|
     
    citroenrasp likes this.
  3. NiVa0230

    NiVa0230 Fanatiek lid

    Dec 14, 2018
    1,792
    4,118
    113
    Tiet?
     
  4. Jessi79

    Jessi79 Fanatiek lid

    Jan 4, 2012
    4,839
    2,692
    113
    Bij ons is een ei met een hele dooier een snot ei. Dat je erin prikt en die vieze gele smurrie (snot) eruit loopt en je brood en bord nat maakt. Gatverdamme.
     
    Nina Sanders likes this.
  5. Luna86

    Luna86 VIP lid

    Jan 11, 2009
    15,034
    9,514
    113
    Gelderland
    Spiegelei en dan de dooier op het einde lek prikken. Dus het eigeel mag er niet uitlopen maar moet ook niet keihard zijn. Daarna doe ik er een plak kaas over en een beetje mayo. Soms een plak gebakken spek en altijd zonder brood.
     
  6. 2littlemonkeys

    2littlemonkeys Fanatiek lid

    Feb 27, 2015
    4,563
    2,765
    113
    Female
    Noord Nederland
    Sunny side up op een geroosterd broodje met een beetje Mayo, aromat en peper
     
  7. ClaireDeLune

    ClaireDeLune Fanatiek lid

    Oct 12, 2021
    1,171
    2,005
    113
    Nederland
    Getoast brood, avocado met Chili vlokken, rode ui ingelegd en 2 eitjes gebakken sunny side up. Jammm
     
  8. sidmick

    sidmick VIP lid

    Jun 23, 2008
    17,857
    4,226
    113
    Ja zo word een hele dooier hier genoemt haha
     
    NiVa0230 likes this.
  9. Zomerbloem

    Zomerbloem Fanatiek lid

    Mar 19, 2018
    2,122
    2,577
    113
    Female
    Hard gekookt eitje(eigeel eruit) heerlijk!

    Als ik een eitje bak is het altijd op beide kanten. Als het blubberig is ga ik kotsen:roflmao:

    Vaak met bacon, tomaatjes, kaas, kruiden.
     
  10. MadeInUSA

    MadeInUSA VIP lid

    Dec 27, 2011
    9,429
    11,354
    113
    Ja ik heb ook een hekel aan snottige stukjes aan m'n gebakken eitje. Ik heb vaak geen geduld om te wachten tot hij van onderaf helemaal gestold is en flip m dan nog even een paar tellen om.
    Voor een salade nicoise vind ik het dan weer het lekkerst als de dooier van het gekookte eitje nog net een heel klein beetje zacht (maar dus zeker niet vloeibaar) is.
     
  11. Marti

    Marti Fanatiek lid

    Apr 18, 2014
    2,385
    867
    113
    Gebakken aan 2 kanten met gebakken ham
    Of
    Gekookt met ham op een speltbroodje
     
  12. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,856
    22,374
    113
    N.a.v "snoteieren"... Laatst een duivenei gekookt en die blijft dus gewoon doorzichtig :roflmao: Het witte dan, het gele was maar zo hard als kon zijn. Zag er heel bijzonder uit.
    Helaas geen plaatje van, maar wél van vóór het pellen. Wel grappig om te zien hoe klein zo'n ei is vergeleken met een kippenei.

    Eet er hier iemand wel eens eieren van ander soort pluimvee dan kippen?
     

    Attached Files:

  13. Villa Kakelbont

    Villa Kakelbont Fanatiek lid

    Oct 13, 2020
    1,062
    1,722
    113
    Female
    Ja wij eten wel eens ganzeneieren. Tenminste mijn man. Ik vind ze niet zo lekker, een beetje olie achtig smaakje ofzo.
     
    citroenrasp likes this.

Share This Page