theeworst gemaakt van?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Bellabella, 22 okt 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bellabella

    Bellabella Fanatiek lid

    12 jun 2008
    1.082
    1
    0
    Gooi
    Weten jullie of je eigenlijk theeworst mag? Is dat gemaakt van lever? Dom zeg, ik heb daar eigenlijk nooit naar gekeken maar misschien is dat wel een lekkere vervanger voor leverworst...
     
  2. Nala

    Nala Fanatiek lid

    29 okt 2005
    1.236
    1
    0
    Groningen
    Theeworst? Dat is toch rauw vlees? Heb het al jaren niet meer gehad moet ik ze ggen, maar dacht dat het een soort filet americain was.
     
  3. joseetje26

    joseetje26 Fanatiek lid

    30 mei 2007
    2.431
    0
    36
    zuid holland
    oh ik ben ook wel benieuwd naar het antwoord want ik ben er dol op.. volgens mij is het niet rauw... het lijkt wel een soort van gerookt maar dat is het niet volgens mij?

    gr jose
     
  4. elasMIEKje

    elasMIEKje Actief lid

    14 feb 2006
    152
    0
    0
    Ja lekker he, volgens mij is het een varkensvlees product en zeker niet rauw. op het etiket staat geen lever vermeld en volgens mij moet dat wel als dat erin zou moeten zitten. Het smaakt overigens ook niet naar lever dus....

    Ik zal ook eens even gaan googelen want ook ik gebruik het als vervanger voor mijn geliefde saks!
     
  5. elasMIEKje

    elasMIEKje Actief lid

    14 feb 2006
    152
    0
    0
    Ingrediënten
    Varkensvlees 66%, varkensspek, zout, plantaardige olie, specerijen, voedingszuur: E270, smaakversterker: E621, rookaroma, antioxidant: E301, conserveermiddel: E250, aroma, kleurstof: E160c.


    Dit zijn de ingredienten van theeworst, helemaal goed dus! Ik zou zeggen allemaal aan de theeworst!
     
  6. Bellabella

    Bellabella Fanatiek lid

    12 jun 2008
    1.082
    1
    0
    Gooi
    Haha, wat een muts ben ik! Ik had natuurlijk ook zelf even kunnen google-en! Maar bedankt voor het opzoeken, ik ga zo lekker wat theeworst halen dan!
     
  7. Lien78

    Lien78 Fanatiek lid

    15 feb 2008
    1.890
    0
    0
    (dieren)fysiotherapeute
    regio A'foort
    het is nogal vet een zout aan de ingrediënten te zien, dus ik zou het niet teveel eten (af en toe een plakje geeft niet, maar een halve worst...). lijkt me funest voor je bloeddruk!
     
  8. Joycie02

    Joycie02 Bekend lid

    12 apr 2007
    635
    0
    16
    Ook toevallig; heb het net voor het eerst sinds jaren weer eens op. Kaas smaakt me niet meer en ik mis mijn broodjes filet en pate zo erg.....
    Maar dit was erg lekker!
     
  9. joseetje26

    joseetje26 Fanatiek lid

    30 mei 2007
    2.431
    0
    36
    zuid holland
    zie je ben ik toch niet gek... er zit echt wel een rooksmaak aan hahahha

    gr jose
     
  10. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    Sommigen (including me) hebben juist een lage bloeddruk he en mogen dit dan juist wel eten. Net als bijv drop.
     
  11. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    ik eet momenteel kilo's theeworst.een goede nummer 2 na filet american. zout valt op zich wel mee hoor en vet ja dat zou kunnen maar dat is ham ook.
     
  12. elasMIEKje

    elasMIEKje Actief lid

    14 feb 2006
    152
    0
    0
    Ik eet het bijna elke dag op mijn boterham en sta onder strenge bloeddruk controle, die blijft gewoon keurig laag dus wat dat betreft.....

    smullen maar dames!
     
  13. lovelyengeltje

    lovelyengeltje Fanatiek lid

    8 jul 2008
    2.561
    0
    0
    Friesland
    ik eet gewoon nog saksische leverworst.
    niet veel hoor.
    maar af en toe een boterham.

    vind het zo lekker
     

Deel Deze Pagina