Hallo, Wat is de beste slagroom om van die toefjes slagroom op de taart te zetten die heeeeeeeel lang blijven zitten en niet inzakken? Kan een spuitbus, of is het toch verstandiger om de slagroom gewoon te kloppen (handmatig? of met mixer? of met de staafmixer?) Groetjes, Hanna
wij doen de slagroom er pas op als we de taart snijden en uitdelen. denk dat geen enkele slagroom lang blijft zitten. xxx sky
slagroom met een spuitbus zakt in elkaar na een paar minuten dus ik zou het inderdaad even zelf kloppen, hmmmmm klinkt lekker hoor
zelf slagroom mixen en klopfix gebruik. Heb zelf wel eens een slagroomtaart gemaakt. Is prima gelukt en slagroom bleef goed stevig.
Spuitbusroom is zo weer slap.. Inderdaad slagroom met klopfix. Dan blijft het langer stevig. Hier vaak wel een dag of 2-3. En daarna is de taart wel op..
Is klopfix hetzelfde als KlopKlop? Want dat laatste zag ik wel in de winkel, maar het zgn. 'klopfix' kon ik nergens vinden.