geen goed gevoel bij gastouder

Discussie in 'Oppas en kinderopvang' gestart door , 25 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Niet meer actief

  Vandaag hadden we een kennismakingsgesprek met een eventuele gastouder voor Danisha. Die vrouw wist al dat ik flexibel opvang nodig had en dus een maand van te voren de tijden wist. Ook dat danisha soms best vroeg gebracht kan worden. Toch kwam er een gesprek. We kwamen daar en het huis was erg mooi maar ik had met die vrouw verder niks. Ik vond haar niet echt enthousiast overkomen naar ons of danisha. Niet even grappig/gek doen met danisha maar alleen even een hoi en dat was het.. steeds had ze het maar over dat ze alles "vaag" vond omdat ze niet wist waar ze aan toe was met de tijden en ook wou ze niet de hele week "kinderen" (denk aan 2 kindjes :rolleyes: ) hebben. Ze heeft namelijk nog 1 gastkindje die wat jonger is dan danisha. MIjn gevoel zegt sowieso al dat ze het niet wil doen want ze zat steeds maar over de tijden en dagen en wat als ze nou een keer weg wou.. ze wou niet met een kar maar met een dubbele buggy enz enz..

  ik zit me af te vragen waarom ze uberhaubt een gesprek wou.. ze wist al dat het onregelmatig was.. ze wist al dat ze dan soms met 2 kindjes zit .. dus tja hoe moeilijk kun je doen.. mocht ze het nou wel willen dan denk ik dat ik het als nog niet doe.. het voelt niet goed..

  daarnaast probeert mijn man (klinkt leuk) een auto van de zaak te regelen zodat ik een auto heb.. als dat gaat lukken dan heb ik een auto en kan ik haar opgeven bij een kinderopvang in oostwold die nog plek heeft... die is iets van 15 min rijden dus dat is mooi aangezien ie pas om 07.00 open is.. kan ik mooi in 1x door rijden naar me werk..

  dus duim duim duim :D
   
 2. lizzie84

  lizzie84 Niet meer actief

  Klinkt als onze oude gastouder :( .

  Hoop voor je dat je man een auto kan regelen en dat de kleine meid naar een fijn kdv kan!

  Succes.
   
 3. Vera

  Vera Fanatiek lid

  17 apr 2006
  2.604
  1
  0
  Vervelend zeg. Is er geen optie voor een andere gastouder, want je kind moeten brengen bij iemand waar je geen goed gevoel bij hebt is niet fijn. En het kind zal dat ook merken.
   
 4. Jalea

  Jalea Fanatiek lid

  24 jun 2006
  2.396
  0
  0
  ik zou zeker een andere opvang zoeken als je er geen fijn gevoel bij hebt! je intuitie weet het vaak beter dan je verstand ;) en als je je kindje er achter laat ist ook wel handig als je dan met je hoofd bij je werk kunt zijn ipv bij je kindje en bezorgd zijn of het wel een goeie plek is
   
 5. Jo79

  Jo79 VIP lid

  6 mei 2007
  21.152
  1.130
  113
  Als je er geen goed gevoel bij hebt, zou ik haar niet naar die gastouder brengen.
   
 6. Niet meer actief

  vandaag werd ik gebeld door de bemiddelaar en heb dus aangegeven dat ik geen goed gevoel over de gastouder had..gelukkig begreep ze me heel goed en vond ze zelf het gesprek ook niet echt lekker gaan.. ze vond ook dat de gastouder het steeds maar over de tijden had en dus alleen de nadelen..

  ik heb haar nu opgegeven voor een kinderopvang waar in principe gewoon plek is behalve op maandag maar dat is nog wel te regelen.. nu nog kijken voor een auto of auto van de zaak
   
 7. Niet meer actief

  yes we hebben een auto van de zaak!

  Nu kan ik haar naar de kinderopvang brengen!
   

Deel Deze Pagina