nou weet je,tuurlijk kan je het jaren bewaren en ga je echt niet dood als je het eet...maar zou je niet voor die ene euro gewoon een lekker fris nieuw potje halen dan?
ik doelde op t vlees haha, potten en blikken daar kijk ik dus echt niet naar de datum he. Die dingen eet ik 50 jaar na dato nog wel op. Ik ruik en proef altijd voor ik iets eet ik kijk zelden naar de datum, de keren dat ik wel kijk is dan puur uit nieuwsgierigheid haha en niet zozeer om te kijken of het volgens de cijfertjes nog wel 'goed' is
Dat "oude" potje is dan net zo fris als een "nieuwe" zolang het nog vacuum was op het moment van openen. Dus zonde van die euro en zonde van het weggooien van goed eetbaar voedsel.
Ik heb niet alles gelezen, maar ik eet niks dat (ver) over de datum is of er niet fris meer uitziet. Vlees al helemaal niet. Ik kijk altijd naar data. Eens in de zoveel tijd ga ik alles na en kan ik weer bergen weggooien. Maar kan me niet schelen hoor, vind t echt een smerig idee en ik waag t er niet op Vriezer gaat trouwens tot -21, maar vlees ouder dan een maand of 4 gooi ik weg.
mijn opa en oma die slachten jaarlijks een koe en verdeelden dat dan onder de kinderen. Zij lieten een slager aan huis komen en dan lag de hele keukentafel vol met zakjes worst, hamburgers,... geweldige herinneringen