Gehakt warm geworden

Discussie in 'De lounge' gestart door Spoiled, 18 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Spoiled

    Spoiled Niet meer actief

    Ik had vanmiddag pas laat het gehakt uit de vriezer gehaald. Om het snel te laten ontdooien, had ik het in een bordje gedaan en op de cv gelegd (die hoog aan stond). Nu wilde ik het net gaan klaarmaken, is het zakje waarin het zat nat met bruin water(bloed?). Ook ziet het er een beetje raar uit.

    Wil het eigenlijk niet meer gebruiken...maar vraag het toch even na:)
     
  2. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Nee joh, dat is geen bloed ;) gewoon vleessappen.

    Als je het nu meteen gaat bereiden en het er geen uren heeft gestaan kan het geen kwaad hoor. Gewoon zorgen dat het goed doorbakken is.
     
  3. cherie

    cherie VIP lid

    18 okt 2009
    5.757
    0
    36
    Gebeurd in de magnetron ook als je m wat te snel laat gaan! niks mis mee!
     
  4. Spoiled

    Spoiled Niet meer actief

    Het heeft er wel uren gestaan : s

    Ga het weggooien, de geur deed me letterlijk kotsen.
     
  5. Desii

    Desii Actief lid

    7 nov 2009
    271
    0
    0
    Hutje op de hei
    Ga je niet dood aan. ;) Heb het ook wel eens gehad en gewoon opgegeten.
     
  6. Kleine Muis

    Kleine Muis Actief lid

    20 dec 2011
    362
    0
    0
    NULL
    NULL
    ow gatver, dit topic doet me denken aan vroeger bij ons thuis. die hadden ook altijd vlees op de cv liggen, zo goor. volgende keer gewoon in de pan mikken joh. als je macaroni ofzo maakt kun je gewoon bevroren gehakt rullen. dat doen wij al jaaaaaren zo.
     
  7. Skatje

    Skatje VIP lid

    10 dec 2008
    9.026
    165
    63
    Vrouw
    Gastouder
    Arnhem
    Oh bah! Wilde zeggen, ruik er ff aan als het goor is weggooien!

    Yukkkkk!
     
  8. xd24

    xd24 VIP lid

    27 feb 2010
    6.406
    0
    36
    Brabant!
    Ik gooi gehakt ook altijd gewoon bevroren in de pan! Gaat net zo makkelijk. Ik vind het rullen dan zelfs beter lukken dan wanneer het niet bevroren is:)
     
  9. Spoiled

    Spoiled Niet meer actief

    Gehakt is de deur uit :). Goede tip van het bevroren gehakt, ga ik onthouden!
     

Deel Deze Pagina