Ik had vanmiddag pas laat het gehakt uit de vriezer gehaald. Om het snel te laten ontdooien, had ik het in een bordje gedaan en op de cv gelegd (die hoog aan stond). Nu wilde ik het net gaan klaarmaken, is het zakje waarin het zat nat met bruin water(bloed?). Ook ziet het er een beetje raar uit. Wil het eigenlijk niet meer gebruiken...maar vraag het toch even na
Nee joh, dat is geen bloed gewoon vleessappen. Als je het nu meteen gaat bereiden en het er geen uren heeft gestaan kan het geen kwaad hoor. Gewoon zorgen dat het goed doorbakken is.
ow gatver, dit topic doet me denken aan vroeger bij ons thuis. die hadden ook altijd vlees op de cv liggen, zo goor. volgende keer gewoon in de pan mikken joh. als je macaroni ofzo maakt kun je gewoon bevroren gehakt rullen. dat doen wij al jaaaaaren zo.
Ik gooi gehakt ook altijd gewoon bevroren in de pan! Gaat net zo makkelijk. Ik vind het rullen dan zelfs beter lukken dan wanneer het niet bevroren is