Vaak de Librije versie. Simpele versie. Gehakt, curry, uienpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, peper en zout, beetje mosterd, paneermeel.
Van de AH Basic? Die goedkoopste zeg maar? Die vind ik ook het lekkerste. Doe er soms ook nog een scheutje ketjap manis door.
Hier gaat het volgende bij het gehakt: Heinz tomatenketchup Maggi gesnipperd uitje paneermeel (normaal paneermeel en een beetje kruidenpaneermeel) peper en zout Heerlijk!
Een zakje kruiden van verstege (slagersrecept) en een ei. En dat is het. Heel enkel varieer ik eens met andere kruiden of wat andere kruiden erbij maar dan beginnen ze hier te mopperen
"De andere bal" 20 gram basilicumblaadjes (Kleine stukjes gesnipperd) 20 gram peterselieblaadjes (Kleine stukjes gesnipperd) 300 gram ricotta cheese 100 gram finely grated Parmesan cheese 900 gram kippengehakt 3 knoflookstukken geraspt Oven verwarmen op 220C Bakpapier op ovenschaal besmeuren met 2 eetlepels olijfolie Alle ingredienten samenvoegen en mengen met uw handen Ballen maken (grootte van een golfbal) Op het bakpapier leggen; 2 eetlepels olijfolie over sprenkelen 25 min id oven Maak je het met tomatensaus: ballen nog 10 minuten in de saus laten pruttelen Lekker met pasta of rijst
Wauw !! Wat een reacties en wat een heerlijke variaties . Dank jullie wel . Zoals jullie begrijpen eten vanaf nu de komende 4 weken elke dag een gehaktbal