Gek op mn borsten

Discussie in 'Borstvoeding' gestart door Maze1, 28 feb 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Maze1

  Maze1 Actief lid

  12 sep 2018
  283
  352
  63
  Vrouw
  Zei dat van die luieruitslag omdat me dat ook zo onzeker maakt. Terwijl dat ook vrij normaal is ik weet het. Maar wil niet dat het straks echt pijn gaat doen!
   
 2. Flamingooo

  Flamingooo Niet meer actief

  Heb je deze al geprobeerd? https://www.google.nl/search?q=dr+leenarts+billenzalf&client=safari&hl=nl-nl&prmd=simvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwib-J_O8OXgAhWELFAKHeClDXIQ_AUoAnoECAwQAg&biw=375&bih=635#imgrc=fbOK9WTMBKyWJM

  Werkt echt als een tierelier. Verkrijgbaar bij etos.

  En over het drinken/clusteren/huilen. Niet altijd leuk maar écht heel normaal. Vergeet ook niet dat mensen vooral altijd de leuke dingen graag ventileren aan de buitenwereld. Niemand vertelt op een verjaardag graag dat zij een hele avond met een huilend kind zit. Je vertelt dan liever over de dag erna wanneer je kind weer het zonnetje in huis is.
   
 3. Shakes

  Shakes VIP lid

  2 apr 2013
  13.801
  5.350
  113
  Vrouw
  Vlaanderen
  Is de uitslag ook niet spruw?

  En ja, ik ken het hoor. Mensen liegen zo hard over baby's. Of dat is toch mijn ervaring. Doodmoe word ik daarvan, want wie help je daar nu iets mee?
   
 4. Maze1

  Maze1 Actief lid

  12 sep 2018
  283
  352
  63
  Vrouw
  Nee die van de etos ken ik niet!
  We zijn al bij de dokter geweest. De uitslag begon toen de tong ook wit was. Toen wr bij de huisarts waren was de mond alweer schoon door druppels die ik van de kraamhulp heb. Creme voor de billen hielp niet echt. Arts zei dat de billen evt wel door de spruw kwam maar nu uitziet als luieruitslag. Ben begonnen met de creme van weleda. En daarna zalf van kraam en dan zink en nog een andere van de dokter. Nu weer een van de kraam. Kijken hoe die werkt! Heb gelukkig donderdag sowieso een afspraak bij de dokter voor normale controlle.
   

Deel Deze Pagina