Wat is er mis met laminaat in de keuken? Wij hebben een open keuken en dus laminaat, maar dat heb ik dus nooit als nadeel gezien. Lekker snel schoon juist!
om die reden zou ik ook overal hetzelfde neerleggen bij een gelijkvloerse woning. Als je een open keuken hebt zou je mss een aluminium strip als afscheiding kunnen gebruiken als je in de keuken liever tegels of zeil wilt hebben.
Dit. Laminaat kan krom trekken door heet water als je een pan laat vallen bijvoorbeeld, of de waterkoker. En ik laat in de keuken vaak wat vallen, en dan krijg je er snel deuken en krassen in het laminaat, wat ik zonde vindt.
Hangt er vanaf wat het mooist staat bij je meubels. Ik vind hetzelfde ook wel mooi maar je kan prima ook ander laminaat doen
Ohhh gatver vloerbedekking in de keuken Ik mors best vaak, zowel behoorlijke plonzen water als bijvoorbeeld een kwak zelfgemaakte tomatensaus. Laminaat trekt gauw krom door zo'n hoeveelheid kokend water die er redelijk vaak overheen valt. Dat hadden wij in mijn vorige huurwoning namelijk, echt heel lelijk. En tomatensaus bijvoorbeeld is veel moeilijker van laminaat te verwijderen dan van een vinyl'tje. Doekje erover en hup weg is het. Bij laminaat trekt het in alle kiertjes en groefjes, nee dankjewel. Grote lichte tegels lijken me voor de keuken ook heel mooi trouwens, dat is echt een optie voor als ik weer eens een koophuis heb
Nou, de poll is duidelijk TS: 74 tegen 2 Zwangerschapspagina heeft gesproken Ik vind ook ABSOLUUT overal hetzelfde. Vind het een rommeltje worden als het geen eenheid is.
Ik zou overal het zelfde kiezen. Lijkt ruimer en oogt Rustiger. Ik heb geen open keuken maar wel in de gang en keuken het zelfde liggen als in de woonkamer deuren naar de keuken en gang geen dorpel laten plaatsen. ik heb trouwens nog nooit wat laten vallen in de keuken van heet water ofzo. En als ik een mes laat vallen ofzo zie je dat ook niet gelijk. Heb een goede vloer wat nu bijna 3 jaar ligt en zit nog geen dutje of krasje in.