Ik heb net een soort van bifi worstje gegeten, en nu ben ik bang... Er staat op de verpakking dat het gedroogde droge worst is. Dus dacht ik eet het gewoon. Alleen appte ik mijn zusje om het te vragen en die zei dat het niet mag. Dus nu ben ik een beetje in bang en in de war. Wil niet dat mijn kindje wat oploopt. Ik ben morgen 19 weken zwanger. Kan het nu wel of geen kwaad?
Volgens mij mag het niet. Maar niet druk om maken kun je nu niets meer aan veranderen. Volgens mij is de kans dat er iets mis gaat daardoor klein hoor, maar natuurlijk wel beter om te vermijden in de toekomst.
There's only a very small chance that you'll get food poisoning from eating cold cured meats such assalamiand Parma ham. That's why the NHS says that it's safe to eat cold cured meats inpregnancy. However, you may prefer to err on the side of caution and not eat cold cured meats while you'repregnant.
http://www.zwangerschapspagina.nl/gezondheid/465992-mag-bifi-worstjes-eten.html Geen zorgen meis, dat kan gewoon.
Ik heb ervan genoten, maar raak het zeker nier voor de 2e keer aan. Ik hoop alleen dat ik evengoed geen listeria heb opgelopen nu...
Voorverpakte gedroogde gerookte worstjes hoef je je niet zorgen om te maken. Die komen uit een fabriek waar hoge hygiëne regels gelden. Plus het is toch soort van verhit. Ik zou vooral even uitkijken met worsten en andere producten die je bij de slagerij haalt.
Overal op het internet lees je dat het je niet mag eten, maar ik heb de vraag ook aan mijn verloskundige gesteld i.v.m. eten van cervelaatworst. Volgens haar mag dat gewoon. Salami is dan weer een verhaal apart (maargoed dat lust ik dan ook niet).