Meiden, hoe zit het dan als die zalm uit de vacuum verpakking verhit wordt in de over op 175 graden. Is die listeria bacterie er dan uit? Ik weet dat ik vanavond een lasagne met zalm uit de supermarkt krijg namelijk...
Toys bedankt en Luna bedankt voor het opzoeken. Ik heb nu zo'n zin in vanavond want ik weet dat het gerecht op 175 graden in de oven moet
mijn visboer zegt dat bijna alle gerookte zalm hier in NL uit een vacuüm-pak komt. simpelweg omdat dat maar een bepaalde tijd vh jaar gevangen mag worden, en niet hier gekweekt wordt, en dus verpakt moet wordne om het goed te houden. dus: ook die van bijna alle visboeren komt uit een (groot) vacuüm-pak! uitzondering is een bepaald soort gasverpakking, maar dat wordt bijna niet gebruikt, zei mijn visboer. dus helaas: je weet het niet zeker, en dus kun je het beter NIET eten. -baal er ook van, vind het heeeeerlijk! maar goed, zometeen dan maar, net als dat broodje filet américain en die dikke biefstuk-.