hoi meiden, Beetje domme vraag, maar ik heb gesneden rode bieten gekocht maar weet even niet zo snel hoe lang ik het moet koken. Er staat niet op dat ze voorgekookt zijn... iemand ideeen??
gewoon uit een potje ? die doe je gewoon in een pannetje warm maken tot het heet is, ik kijk nooit naar de tijd eigenlijk, gewoon wanneer het warm is .. Ik moet altijd denken wat ook al weer bietjes zijn, wij noemden die dingen altijd ( en nog steeds ) krootjes hahahah
hahaha volgens mij echt iets rotterdams, ,, Toen ik mijn vriend leerde kennen en een keer ging eten bij mijn schoonouders toen kregen we bieten en toen zij ik ook '' Oooow lekker we gaan krootjes eten '' heb ze nog nooit zo hard horen lachen hahahahah Heb nog nooit bietjes gezegd hahahah
Hier maak ik het altijd met een uitje, suiker en azijn (zonder vind ik het zó smakeloos...) en dan laten koken, dan is het al klaar.... rode bieten hoeven dan ook niet percé gaar te zijn geloof ik...Suc6
Euhm... hoe vers? Want de hele biet moet geloof ik eerst gekookt worden, daarna schillen en in reepjes/plakjes en dan zo klaarmaken als ik hierboven al schreef. Maar als je een voorgekookte biet hebt (die je in de winkel kan kopen in zo'n vacuüm verpakking) dan gewoon reepjes/plakjes en koken..
ik heb geen idee want kroten is dus echt de enigste groente van alle groentes die ik niet te freten vind!