gesneden rode bieten.....hoe koken

Discussie in 'De lounge' gestart door mummie2b80, 29 mei 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mummie2b80

    mummie2b80 Bekend lid

    29 mrt 2008
    922
    0
    0
    hoi meiden,

    Beetje domme vraag, maar ik heb gesneden rode bieten gekocht maar weet even niet zo snel hoe lang ik het moet koken. Er staat niet op dat ze voorgekookt zijn...

    iemand ideeen??
     
  2. chantal1984

    chantal1984 Niet meer actief

    gewoon uit een potje ?

    die doe je gewoon in een pannetje warm maken tot het heet is, ik kijk nooit naar de tijd eigenlijk, gewoon wanneer het warm is ..

    Ik moet altijd denken wat ook al weer bietjes zijn, wij noemden die dingen altijd ( en nog steeds ) krootjes hahahah :D
     
  3. butterfly1984

    butterfly1984 Niet meer actief

    idd opwarmen tot warm is, niet laten koken!

    Krootjes, dat ken ik niet.:D:D
     
  4. chantal1984

    chantal1984 Niet meer actief

    hahaha volgens mij echt iets rotterdams, ,,

    Toen ik mijn vriend leerde kennen en een keer ging eten bij mijn schoonouders toen kregen we bieten en toen zij ik ook '' Oooow lekker we gaan krootjes eten '' heb ze nog nooit zo hard horen lachen hahahahah :D

    Heb nog nooit bietjes gezegd hahahah
     
  5. mummie2b80

    mummie2b80 Bekend lid

    29 mrt 2008
    922
    0
    0
    he meiden. het is niet uit een potje maar gewoon vers, maar wel gesneden...........
     
  6. Nettie

    Nettie Fanatiek lid

    14 jun 2007
    4.016
    0
    0
    Verzorgende IG
    ergens boven in Nede
    Hier maak ik het altijd met een uitje, suiker en azijn (zonder vind ik het zó smakeloos...) en dan laten koken, dan is het al klaar.... rode bieten hoeven dan ook niet percé gaar te zijn geloof ik...Suc6;)
     
  7. Nettie

    Nettie Fanatiek lid

    14 jun 2007
    4.016
    0
    0
    Verzorgende IG
    ergens boven in Nede
    Euhm... hoe vers? Want de hele biet moet geloof ik eerst gekookt worden, daarna schillen en in reepjes/plakjes en dan zo klaarmaken als ik hierboven al schreef. Maar als je een voorgekookte biet hebt (die je in de winkel kan kopen in zo'n vacuüm verpakking) dan gewoon reepjes/plakjes en koken..
     
  8. butterfly1984

    butterfly1984 Niet meer actief

    beetje azijn en eventueel gesneden uitjes erbij en opwarmen, als kookt is het klaar
     
  9. Jeem22

    Jeem22 VIP lid

    12 nov 2009
    7.203
    0
    0
    Den haag

    Nee niet rotterdams hoor :p

    Ik ken ze ook alleen als krootjes :p
     
  10. chantal1984

    chantal1984 Niet meer actief

    hihihih gelukkig :D dacht de enige te zijn hahahah :D
     
  11. Marlous28

    Marlous28 Fanatiek lid

    5 mei 2010
    2.645
    0
    36
    Twente

    ik ook!!
     
  12. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    ik heb geen idee want kroten is dus echt de enigste groente van alle groentes die ik niet te freten vind!
     
  13. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.227
    3.672
    113
    Hier ook krootjes hoor (omg den haag) Gewoon alleen ff opwarmen. Lekker met een uitje erdoor
     

Deel Deze Pagina