De titel zegt het al! Kun je als je die sauzen hebt gemaakt met kip ook invriezen? Of bijvoorbeeld mixen met rijst alvast en dan porties in de vriezer doen? Want dan wil ik veel aanmaken en lekker oppotten voor de WINTER hahahaa! Nee hoor geintje... En nog even een klein vraagke erbij, hoe vriezen jullie fruithappies in? Ik heb de potjes van olvarit allemaal schoongemaakt, kan het daar ook in? En dan in de vriezer! Nou dames mijn dank is groot voor de antwoorden!
Ja hoor, chicken tonight met kip en rijst kan je gewoon goed in z'n geheel invriezen. Doen we al jaren!
Ja kan prima. Ik maak altijd een hele grote pan met soep en daarin dus een soepkip. Dan vries ik het in porties in. Met stukjes kip erbij. Dat zal wel hetzelfde zijn als het sausje. O en met pastasaus doe ik het ook.
Ik weet niet of het glas kan breken doordat het uitzet in de vriezer... meen ik wel eens ergens te hebben gehoord. Ik gebruik de kleine plastic gekleurde bakjes van de Xenos om in te vriezen, zijn precies 1 portie fruit.
he thanks dames! Ik zal vanmiddag meteen aan de kook! yeah ik heb er dan gewoon zin in om een hele voorraad aan te leggen! call me crazy!
voor de kleine kan je het gewoon in die ijsblokjes ding doen , makkelijk eruit te krijgen en je weet precies hoeveel blokjes je nodig hebt voor je kleine .
Hoe warmen jullie het daarna op -> de chicken tonight? Ik heb het 1x geprobeerd maar ik vond het niet te eten. Dus ik bewaar het nooit! Misschien heb ik het verkeerd opgewarmd?
Hier in de magnetron op een bord, maar dan wel met een soort stoomdeksel erop. Een deksel met een gat in het midden. Dan droogt het niet zo uit.