Ik organiseer met een vriendin een kleine 'high tea' voor een zwangere vriendin. Ik zou zorgen voor cupcakes met versiering en wraps. Nu vraag ik me af hoe ik die versiering het beste kan bewaren? Ik ga zometeen figuurtjes maken. Flesjes, speentjes, schoentjes.. het is van fondant. Ik heb ook nog een zachte topping, die doe ik er daar morgen pas op en dan de figuurtjes die ik dus zo ga maken. Zijn wraps nog lekker als ik ze vanavond maak? Wraps met roomkaas of pestmayo met kipfilet en rucola. Morgen ochtend heb ik er geen tijd voor, tenzij ik om 6 uur op sta
Wraps maak ik altid een dag van te voren. In zilverfolie opgerolt in de koelkast. Snijden als je ze nodig hebt. Fondant. Een een bakje bewaren. Hoef niet in de koelkast.
Bedankt voor de tips. Ik heb ook alleen huishoudfolie haha. Maar de tip van t snijden komt ook van pas! Ik wilde ze namelijk gaan snijden al. Maar daar wacht ik dus mee