Hallo meiden. Morgen heb ik een verjaardag. En ik wou gevulde eieren serveren. Maar nu vraag ik me af. Kun je gevulde eieren de dag van te voren al bereiden? En als je ze in de koelkast bewaart blijven ze dan goed? Wie o wie weet dit? Alvast bedankt. Janna
Volgens mij kan dit wel. Wij hebben ze ooit 's ochtends gemaakt en 's avonds opgegeten. Zat ook zo'n 10 uur tussen. Dat was prima.
zou ik niet doen... heb het ooit eens gedaan en de volgende dag was het eiwit iets verkleurd... ziet er dan meteen ranzig uit.... zou smorgens doen op de dag zelf en misschien handig om te weten: als je aan de onderkant van het ei een heel dun plakje afsnijd blijft het ei liggen op een schaal ipv dat hij eroverheen glibberd....
Hahaha ja glibberdingen. Dag zelf is beter.. je kan wel de vulling vast apart maken en dan 's ochtends in de eieren spuiten. Eieren dan even in een bak water bewaren (in de koelkast)
Het kan wel, maar je moet het goed afdekken en het stinkt echt je koelkast uit. Beter is het om op de dag zelf te maken. Lekker trouwens. Krijg er gelijk trek in
Ik zou het niet doen. Ze zijn prima te eten, maar vaak verkleurd het eiwit dan. Dan ziet het er een beetje grauw uit. Maar je kunt de eieren wel alvast koken, en de vulling maken. En de dag zelf even de eieren vullen?
Ik kook ze 1 dag van te voren en doe de vulling de dag zelf. Als ze bij mij verkleurd zijn dan voeg ik er een druppel gele kleurstof bij... zo zien ze er mooi uit! Eventueel kan je ze ook bewaren in water... Oja een zakje madras erdoor doet ook wonderen ivm met de kleur.
Ik maak ze wel altijd de dag van te voren en doe er dan huishoudfolie over. Nog nooit last van verkleuren gehad. Wel van een ongelofelijk stinkende koelkast.