Wie weet een lekkere vulling voor kipfilet? We krijgen eters met kerst en ik wil geen varkenshaas of biefstuk aangezien ik zwanger ben. dus dacht ik aan kipfilet. en dan wel gevuld, anders wordt het weer zo saai. ik dacht zelf al aan tapenade of brie, maar heb ik nog nooit geprobeerd dus geen idee of dat lekker is alvast bedankt!
spinazie (blad), knoflook, paprikablokjes, spekjes, daneblue, dichtvouwen en vat maken met cocktail prikkers dan bakken. na het bakken de boter met het vleessap aanmaken met creme fraiche evt. nog een boulionblokje erdoor inkoken tot sausdikte... Zò lekker
kipfilet insnijden, groene pesto erin, parmaham eromheen en daarna bakken in een pan. ook erg lekker!
bedankt, heerlijke tips! we eten al iets met spinazie, dus lijkt me een beetje te om het ook nog in de kipfilet te doen. denk dat het die met kruidenkaas en parma ham wordt! snijden jullie de kipfilets over de lengte in? en dan tot halverwege ofzo? heb je dan niet dat de vulling er tijdens het bakken uitloopt? en hoe lang duurt het voordat ze gaar zijn? is zo moeilijk controleren lijkt me. wel heel belangrijk nu ik zwanger ben. heb het nog nooit gemaakt dus vandaar alle vragen
Ik doe altijd met verse spinazie, mozarella en zongedroogde tomaat, evt met parmaham eromheen. En de rets van de spinazie roerbak ik dan, houd er wel van als het terugkomt Ik snijd altijd vanuit het dikke stuk van de kip in (dus niet dioor de lengte opensnijden) en stouw dan met mijn duim de vulling erin. De eerste gaat altijd kapot omdat ik het te vol wil haha. Dichtzetten met een prikkertje en ja de vulling (vooral de kaas als die gaat smelten) loopt er wel uit maar er blijft voldoende over. JumJum.