Spareribs.

Discussion in 'De lounge' started by woez, Aug 9, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. woez

    woez Fanatiek lid

    Sep 19, 2009
    1,129
    205
    63
    Wie heeft een recept voor mij om zelf lekkere spareribs te maken, lekker mals en een beetje pikant.
     
  2. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,953
    33,624
    113
    Ribjes droogdeppen met keukenpapier en in een diepe pan doen. Ik gebruik meestal een enorme soeppan. Een derde van de pan vullen met ketjap en aanvullen met water. 10 tenen knoflook erboven uitpersen, 5 eetlepels sambal, 5 dikke plakken verse gember erbij en 2 eetlepels laos (poeder).
    Aan de kook brengen en daarna vuur laagdraaien. Paar uur op een laag pitje laten staan tot het vlees bijna van het bot valt.
    Ribjes uit de pan scheppen en heel eventjes op bbq of grill als ze afgekoeld zijn.
    Wij eten ze altijd met Knoflooksaus en aardappelsalade. Hmmmm
     
    2littlemonkeys likes this.

Share This Page