Omdat ik mij verveel (en een tompouce eet op dit moment) Ben benieuwd naar de creatieve manieren om zo'n ding beschaafd op te eten. Ik haal de bovenkant eraf en eet die op met mijn handen Dan met de vork de room En dan de bodem weer met mijn handen Niet erg beschaafd dus
Ik doe het ook zoals jij, maar dan eet ik de bovenkant als laatste. Dat is het meest zoet en ik wil dingen altijd opeten in volgorde van minst naar meest intense smaak omdat je anders de minder intense smaken minder goed proeft (hoezo overdenken). Dus het glazuur als laatst Ik vind het niet onbeschaafd hoor.
Ik eet juist eerst de onderkant op, laat er een klein beetje room op zitten anders is het helemaal niet te eten. Dan eet ik de room op en dan de bovenkant. Collega haalt de bovenkant eraf en doet die dan tegen de onderkant aan, en dan eet ze hem in z’n geheel op.
Ik snij hem door de helft door het pudding. Dus dan heb je de bovenkant met een beetje pudding en de onderkant met een beetje pudding. En dan pak ik het gewoon met mijn vingers bij het koekje en neem hapjes.
Eerst de bovenkant met mijn handen, en dan de room en onderkant samen ook met mijn handen. Nu heb ik zin in een tompouce.
Eerst de bovenkant er af dan de biggen met de room met de handen opeten en als laatste der bovenkant met het glazuur. Het glazuur is het lekkerst en bewaar ik voor het laatst
Ik haal de bovenkant eraf, pak de onderkant met room in mijn ene hand en de bovenkant in de andere en pak om de beurt een klein hapje van de 1 en dan van de ander. Zo heb je toch alle substanties tegelijk in je mond
Ik haal de bovenkant er af en begin met een vork de room eraf te eten en dan eet ik met mn handen de onderkant op en als laatste de bovenkant met handen
Eerst de onderkant met wat room, dan de bovenkant met de rest van de room. Ik prik mn vork er in en dan hap ik er van. Tompouche met handen eten vind ik te plakkerig, maar gewoon met een vork eten is niet te doen.
Ik leg hem op z'n zijkant, en snij dan met mijn vork rechte, hapbare, stukjes. Zodat ik altijd een hapje onderkant, room, bovenkant samen heb. Geen geknoei oid zo.
Zo doe ik het ook, ook niet echt beschaafd. Maar minder erg dan rondvliegende stukken wanneer je het met je vork probeert te eten
Ik eet de room met een vorkje ertussen uit. Als dat niet meer kan, haal ik de bovenkant eraf en leg die opzij. Dan ga ik verder tot de room op is. Daarna eet ik de onderkant met mijn handen en de bovenkant hetzelfde, maar die bewaar ik voor het laatst want dat vind ik het lekkerst. Eigenlijk kan zo’n tompouce me gestolen worden en zou ik ooral blij worden van de bovenkant.