Gourmetten, wat erbij?

Discussie in 'De lounge' gestart door SDonya, 24 dec 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Floeperd

    Floeperd Fanatiek lid

    16 okt 2013
    3.060
    2.403
    113
    Vrouw
    Goh ik leer een hoop ineens mbt gourmetten haha
     
  2. samarinde01

    samarinde01 Fanatiek lid

    11 dec 2012
    2.849
    1.060
    113
    Weet niet of het al genoemd is, maar wij hebben vaak dunne plakjes biefstuk. Om en om boven op de plaat aanbakken, daarna in het pannetje doen en er een plakje brie erop leggen en onder de gril laten smelten (dus niet het pannetje bovenop het toestel zetten, maar er tussen).

    Als je het helemaal lekker maakt kun je dan bovenop de plaat in het bakvet van de biefstuk wat ringetjes lenteuitjes aanbakken. Heerlijk. Kan ook met varkenshaas trouwens! Of met pijnboompitjes erbij hmmmmm.
     
  3. SweetPrincess

    SweetPrincess Bekend lid

    17 feb 2015
    601
    43
    28
    NULL
    NULL
    Stokbrood en dan doe ik kruidenboter op en dan in een pannetje zodat het er heerlijk insmelt. Verder hebben we rosti rondjes in de pannetjes en mini pizza.
     

Deel Deze Pagina