Griekse yoghurt of kwark ipv creme fraiche?

Discussie in 'De lounge' gestart door maja82, 1 nov 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    We eten vanavond kip madras en daar moet creme fraiche doorheen. Nou is mijn man dat vergeten te kopen gisteren en vandaag nog langs de winkel lukt niet. Ik heb wel volle kwark en griekse yoghurt (zo'n emmertje van de lidl) in huis. Zou ik 1 van de 2 erdoor kunnen doen ipv de creme fraiche of zou dat gaan schiften of niet lekker smaken..?
     
  2. Saarr

    Saarr Actief lid

    29 jan 2011
    459
    0
    16
    Ik zou yoghurt doen, dit word veel gebruikt in Indiase kip gerechten
     
  3. Assi

    Assi Fanatiek lid

    2 mrt 2008
    4.519
    46
    48
    Zou juist yoghurt doen!
    Sterker nog, dat is nog lekkerder ook, hoor ;)
    Veel milder en frisser. Minder heftig.
    Het werd zelfs aanbevolen door Jamie Oliver die ook een keer een dergelijk recept maakte.
     
  4. zogelukkig

    zogelukkig Niet meer actief

    Griekse yoghurt is net zo vet, dat gaat uitstekend!
     
  5. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Bedankt dames! Dan ga ik maar voor de griekse yoghurt:)
     

Deel Deze Pagina