Rundvlees bereiden

Discussie in 'Voeding' gestart door tinkerbel, 8 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Ik heb net rundvlees gehakt gekocht, met het idee met tomaat en courgette en pasta lekker te combineren.
    Maar hoe kan ik het best het gehakt klaarmaken, bakken lijkt me niet toch? Er komt altijd zoveel vet vrij.
    Koken leek me zelf wel de beste optie, alleen hoe zorg je dat het niet helemaal uitelkaar valt in de pan.

    Tips?
     
  2. lolly

    lolly Fanatiek lid

    20 sep 2006
    3.475
    0
    0
    Ik bak gehakt gewoon rul in de pan. Dus zonder boter. Succes en eet smakelijk.

    Misschien kun je eens op de volgende site kijken. Daar staan erg leuke recepten op.

    www.keukenkikker.nl
     
  3. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Dus wel gewoon bakken! Okay.
    Ja, is leuke site inderdaad. Heb er al veel recepten afgehaald met veel succes.

    Bedankt
     
  4. yake

    yake Fanatiek lid

    25 jun 2006
    2.791
    0
    0
    En een drupje olijfolie maakt het daarna nog smakelijker!
     
  5. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Okay, ga de olijfolie proberen. Doe je dat nog na het pureren dan? Of daarvoor?
     
  6. yake

    yake Fanatiek lid

    25 jun 2006
    2.791
    0
    0
    Ik heb het tot nu toe niet bij vlees gedaan, want ze heeft vorige week vlees pas voor het eerst gekregen. Ik stoomkook alles en daarna een druppeltje olijfolie of boter of wat dan ook, hangt van het gerecht af.
     

Deel Deze Pagina