Ik heb gisteravond een salade voorbereid om vanmiddag als lunch te eten. De dressing en de feta heb ik apart gehouden. De rest (tomaat, komkommer, augurk, lenteui) zit er wel al door. Nu stelde mijn baas net voor om met de lunch lekker een broodje te halen (op zijn kosten ). Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Wel een beetje zonde van mijn salade, dus daarom mijn vraag: Zou ik die salade kunnen bewaren tot morgen, of is het dan echt niet meer te pruimen? Wie weet het antwoord op deze prangende vraag .
Hmm, persoonlijk ben ik niet zo moeilijk als de salade koud staat. En anders vanavond opeten? Ben je ook lekker snel klaar voor het avondeten.
ik zou hem denk ik ook vanavond eten bij het avondeten.. laat je evt de feta eruit, dan kun je het als een side-salade eten (of je gooit het er wel lekker bij )
Lijkt mij dat dit prima kan. Doe het zelf ook wel vaker, dan maak ik een grote salade en daar eten we een paar dagen van. Mits het natuurlijk wel in de koelkast staat.