Wereldgerechten

Discussie in 'De lounge' gestart door Katja77, 25 feb 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Katja77

    Katja77 Fanatiek lid

    8 jan 2011
    1.998
    885
    113
    Groningen
    Heb jarenlang vrij vaak de wereldgerechten gekookt, met name de Kofta, Kip Tandori, Kip Madras, Kip Siam, Burrito's, Taco's, Terryakki. Hmm... zo lekker. Maar ook zo slecht i.v.m. E621 (wat door heel veel eten zit).

    Iemand tips, linkjes naar, of recepten hoe je de wereldgerechten zelf goed kunt maken. Dan gaat het met name om het kruiden. Want in de wereldgerechten in met name de saus, daar zit de E621 in.
     
  2. henkie24

    henkie24 Niet meer actief

    leest mee
     
  3. Liefschaapje

    Liefschaapje Fanatiek lid

    7 nov 2011
    1.076
    409
    83
    Ergens!
    Lees ook mee!! Wist niet eens dat het zo slecht was!
     
  4. boxertjes

    boxertjes Bekend lid

    7 aug 2010
    973
    1
    0
    NULL
    brabant
    ik vind aan al die wereldgerechten een chemische smaak zitten. vind ze echt niet lekker.
     
  5. miepmiep83

    miepmiep83 Bekend lid

    6 feb 2012
    509
    0
    0
    Ik maak deze nog wel eens: Kofta Recept van Jan Peter. Niet helemaal hetzelfde als de kofta uit een pakje, maar wel lekker. Overigens maak ik het mezelf makkelijk en gebruik ik gepelde tomaten ipv verse.
     

Deel Deze Pagina