hamlappen / varkenslappen

Discussie in 'De lounge' gestart door Coco, 17 mrt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    Ik heb per ongeluk varkenslappen gekocht voor een recept waar ik eigenlijk hamlappen voor had moeten gebruiken.
    Het gaat om de Conimex boemboe voor Babi Ketjap.
    Kan ik de varkenslappen hiervoor gebruiken of zal ik toch maar hamlappen kopen?
     
  2. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    13.995
    1.817
    113
    Provincie Groningen
    De varkenslappen kun je gewoon gebruiken hoor!
     
  3. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Ach dat steekt volgens mij niet zo nauw hoor. Als ik jou was zou ik gewoon gebruiken wat je gekocht hebt. Volgens mij maakt de verschil in smaak echt niet veel uit hoor.
     
  4. nienke70

    nienke70 Fanatiek lid

    16 aug 2006
    1.149
    0
    36
    Hamlappen zijn wat steviger en malser. Varkenslappen zijn meer geschikt om in een stoofgerecht te doen.
     
  5. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    Dan laat ik het gerecht gewoonj wat langer op het vuur staan. Moet eigenlijk 20min, maar wat langer kan geen kwaad.
     
  6. janna76

    janna76 Fanatiek lid

    8 nov 2008
    1.412
    0
    0
    huis mamma en boerin
    drenthe
    Is echt net zo lekker.

    Trust me. Ben namelijk ook gek op dat gerecht.

    Liefs Janna
     
  7. ProudMum

    ProudMum Niet meer actief

    Ja hoor, is geen probleem en net zo lekker!
     
  8. Female

    Female Niet meer actief

    kan prima hoor.
    Wel het lekkerst als je het vlees in heeele dunne lapjes snijdt ipv blokjes oid.
    Maar dat vind ik met hamlappen ook ;)
     

Deel Deze Pagina