Misschien een domme vraag maar moet je fruit eerst koken om het zachter te krijgen? Een appel(stukjes) vind ik namelijk vrij hard voor een baby. In de potjes van olvarit en friso is alles ook een gladde massa? Hoe hebben jullie dat gegaan.
Appel wel, ander fruit volgens mij nooit. Ik heb dus nooit appel gegeven, kocht van die appelmoesjes in een kuipje. Ander fruit kun je zo geven, in stukjes of met een vork geprakt. Alleen mango is zo draderig dat ik het in de staafmixer deed.
hoi, appel snijd ik in stukjes en kook ik in een pannetje met een beetje water. daarna met de staafmixer glad maken. ik doe nu alles nog met de staafmixer glad maken, maar ben dat nu langzaam aan het afbouwen. favoriet zijn hier: appel banaan perzik (als je ze even in warm water legt gaat de schil er zo af) mango
Appel kun je inderdaad even koken om het zachter te maken en sommige mensen vinden het prettig om even te koken om bacteriën te doden maar dit hoeft zeker niet.
Appel doe ik nog steeds even in de magnetron om het iets zachter te maken. Verder kook ik fruit niet.
Het enige dat ik kook is appel om het wat zachter te maken. Om alles heel glad te maken gebruikte ik een staafmixer. Dat luk behoorlijk goed!
Appel is wel handig om te koken. Dat krijgt mijn zoontje echt nog niet gekauwd. Ander fruit is een stuk zachter. Ik moet hem wel voeren, want als hij het in zijn handen krijgt, gaat ie het kneden, kapot slaan en weet ik veel wat nog meer
Ik ook. Of gewoon in een stukje geven - Lisa vindt het heerlijk om daarop te kauwen als een toetje na haar geraspte portie
ik heb een appel of ander soort fruit ook nooit gekookt.. ik geef wel een stukje appel zodat mijn zoontje erop gaat kauwen, maar is het in een fruithapje, dan snijd ik een paar soorten fruit, een perssinaasappel en een ligakoekje erbij en dan met de staafmixer erdoorheen..een prima gladde massa.. sinds kort probeer ik het niet helemaal glad te krijgen, maar hou ik er nog kleine stukjes in..dit gaat prima!