na jullie reacties ben ik er ook wel uit. Wil vooral hapjes die zo gepakt kunnen worden. Geen toastjes, broodjes, pico’s, scrocis en allerlei dips en salades dat word altijd zo een kliederboel. Enige wat ik nog kan bedenken is nog 1 of 2 lekkere salades bij het avond eten.
Dat is niet onze ervaring. Ik bak het iets aan, maar niet helemaal gaar zeg maar, want dat gaart dan na in de oven. De kip bak ik wel wat langer.
Voor de shoarma als je denkt dat het te droog gaat worden afdekken met aluminium folie voor je het in de oven doet?
Ik heb altijd warmhoudbakken, deze vul ik op rond kwart over vier. Soep(tomaat of groente> staat in pan op het fornuis Schnitzels Curryworst (bolletjes erbij) Mini mix voor de kinderen <frikandel, etc> Patat (worden gekocht door dochters) Aardappelen gebakken mit spek,ui bieslook Drie sauzen voor de Schnitzel Mayonaise en ketchup Salade 2× Dit serveren we rond half 5. Dit weten ze ook. Al jaren. Taart Drinken Snoepjes voor kinderen Chips/nootjes
Ik zou een van de wraps (ik denk de carpaccio, is toch zonde van zulk delicaat vlees om het in een wrap te douwen) vervangen door een vegetarische versie. Als je vega eters hebt uiteraard een variant van t avondeten En een grote schaal patat bij t avondeten. Lust iedereen, vooral de kinderen, en vult goed.
Past boodschappenlijst aan voor de volgende verjaardag Klinkt heerlijk! Hoeveel man komt er? Ik denk dat ik er een selectie van ga doen van je lijst aangezien we maar 5 gasten krijgen
Wat iemand al schreef de etagere voor na de koffie is wel een goed idee. Hebben ze eerst toch al taart gehad daarna hapjes, het avondeten en dan weer zoet.
Ik heb met avond eten 32 volwassen en 12 kinderen (tot 10 jaar) de rest reken ik als volwassen. Voor het avond eten nog 12 mensen die voor die tijd afhaken en kans dat vrienden van zoon en buurtkinderen nog overwacht aanhaken.
Ik denk dat ik dat ook doe dan hoef ik de zoetigheid niet over 6 tafels en kleine etagaires te verdelen en kan ik alles op 1 grote etagaire op de buffet tafel zetten na het avond eten.
Patat is aan de lijst toegevoegd vond mijn man een goed plan. Ik denk zelf nog aan een lekkere frisse salade, liefst 1 die ik in de ochtend al kan bereiden en dan met het diner op tafel kan zetten. Dus los van de salade die ik heb voor in de broodjes shoarma.
Jemig wat veel! Dat vergt een goede voorbereiding. Wij hebben er maar 5 Met jou planning zit het volgens mij wel goed. Als het er al net zo goed uitziet als laatst hebben je gasten geluk
Maakt het nog makkelijker en kan je nog aanvullen wanneer het nodig is. Zit niet nog 1 groepje te azen op de andere tafel