Wat een lekkere dingen komen er voorbij. Mocht je nog een tip willen: Bladerdeeg met geitenkaas en honing. Of opgerolde serranoham, met zongedroogde tomaten, mozerella, rucola en balsamico.
De variant die ik je gaf wel. Als je liever voor deze variant gaat dan zou ik het croissantdeeg door bladerdeeg vervangen. Oven savonds aan op 225 en de hapjes er even 5 minuten in leggen. Dan zijn ze weer warm en knapperig. Geldt trouwens voor alle bladerdeeghapjes. Ik heb ze de avond van tevoren gemaakt. De dag zelf even 5 minuten in de oven op 225 graden.
Oh en de salamirolletjes waren ook een succes. Bladerdeeg beleggen met salami (gewoon die plakjes salami voor op de boterham) daar geraspte kaas overheen. Oprollen en in schijfjes snijden. de schijfjes plat leggen en zo de oven in.
Deze zijn écht heerlijk! Ook lekker met een beetje zure room er op. Een stevig hapje, waar met name mannen echt van smullen (was bij ons althans wel!)