heel erg vreemd

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door leeuw, 9 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. leeuw

  leeuw Lid

  30 jan 2006
  71
  0
  0
  Hoooooi

  Kon het niet laten gisterenmiddag heb ik een test gedaan en er kwam een plus te staan beetje vaag maar wel duidelijk en vanochtend om 11 uur nog een keer niet met ochtendurine maar toen was er niks te zien wat is dit nou wat? moet ik nou geloven doe er morgenochtend in ieder geval nog een met ochtendurine maar het is toch vreemd heeft iemand dit ook wel eens gehad?????????????????????????????

  kus mij
   
 2. sim

  sim Niet meer actief

  hee leeuw,

  mag ik vragen welke test je hebt gebruikt? en waren het dezelfde testen? je leest inderdaad wel eens vaker van voor de nod testen, maar het maakt ook uit wanneer je de test afleest, het voorgedrukte kan na een tijdje ook zichtbaar worden, en dat is verradelijk voor misverstanden.. ochtendurine is natuurlijk wel geconcentreerd, denk dat je het best nog een paar daagjes kunt wachten, tot je nod, hoe verleidelijk dan ook om eerder te testen, allereerst zonde van het geld en uit eigen ervaring blijf je door testen ook als je een vage uitslag heb. je wilt gewoon een dikke plus! hoop het allerbeste voor je!

  liefs sim
   
 3. Niet meer actief

  Ik test alleen nog maar als ik een week over tijd ben!!! Heb de afgelopen keer, wel 4 keer getest omdat ik echt dacht dat ik zwanger was. Zonde van de testen (ook al waren ze niet zo duur) maar de meesten testen zijn pas betrouwbaar op je NOD of later! Ik haal ze ook niet meer in huis want dan is de verleiding veel te groot.

  Groetjes
   

Deel Deze Pagina