Heel suf.... wat bij de gourmet

Discussie in 'De lounge' gestart door goblins, 21 dec 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.543
    4.729
    113
    Vrouw
    Hier naast vlees altijd:

    -stokbrood
    -ui
    -champignons
    -paprika
    -tauge
    -eitjes om te bakken
    -aardappelblokjes
    -spekjes
    -pannenkoekbeslag
    -vruchtjes uit blik (gewoon voor erbij)
    -mini kaassoufles

    Die laatste doen we al jaren en is zeker bij kinderen een groot succes! Ohja verder natuurlijk nog sausjes, komkommer, tomaat en kruidenboter.

    Je zou ook nog shoarmavlees kunnen bakken en dan mini shoarmabroodjes erbij. Je kan het zo uitgebreid doen als je wil ;)
     
  2. samarinde01

    samarinde01 Fanatiek lid

    11 dec 2012
    2.850
    1.060
    113
    Varkenshaasje bakken en daarna nog even in het pannetje brie en pijnboompitjes erop laten smelten. Hmmmmmm

    Als er ook biefstuk is, wat lente-uitjes meebakken en champignons en dan een scheutje teriyakisaus erbij. Ook zo lekker.
     
    Jessi79 vindt dit leuk.
  3. Zulema

    Zulema Fanatiek lid

    8 aug 2019
    1.670
    1.136
    113
    Vrouw
    Hier altijd salade, komkommer, cherry tomaatjes, olijven en voor op de plaat champignons, paprika, en meestal ook maiskolven om op de bakplaat te leggen. Verder altijd aardappelkroketjes voor de kinderen en stokbrood met sausjes en kruidenboter, kruidenkaas enzo.
     
  4. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    12 mrt 2017
    16.479
    21.884
    113
    Haha wij deden het alleen met ons eigen gezin maar alsnog herinner ik me vooral het gedoe! Reden voor mij om er vooral niet aan te beginnen. :oops: Mijn moeder had ons ooit een gourmetstel gegeven maar heb die al snel weer aan een vriendin gegeven toen.
     

Deel Deze Pagina