Oehh ik bak super graag. Appel noten taart, monchou taart, appel kaneel cake, pepernoten, gevulde speculaas, havermout cranberry koekjes etc Ik ben er wel een van t uitdelen anders worden mn man en ik zelf te dik haha
Haha, sorry geen bestellingen hier. Lijkt me wel een leuke baan trouwens Recept is heel makkelijk (ik maak het meestal met mijn kinderen): Oven voorverwarmen op 150 graden. 4 eiwitten stijfkloppen, dan schepje voor schepje ca. 200 gram poedersuiker meekloppen, zodat het goed oplost en de meringue niet korrelig aanvoelt. Dan 1 theelepel maïzena en 1 theelepel azijn (of citroensap) toevoegen. Meringue op een bakplaat met bakpapier scheppen en beetje mooi rond ‘taartje’ van maken. Bakplaat in de oven zetten en meteen de temperatuur verlagen naar 120 graden. Eén uur laten bakken en dan de oven uitzetten, maar meringue wel in de warme oven laten staan tot hij afgekoeld is. En dan serveren met een topping naar keuze. In de zomer doen wij slagroom met aardbeien en frambozen.
Het klinkt héérlijk! Ik ben alles behalve een keukenprinses maar wil dit toch eens proberen. Hoe heb jij je mousse nu gemaakt? Lijkt me heerlijk juist, deze smaak!
Bedoel je die passievruchtroom? Ook heel simpel: slagroom kloppen met wat suiker (ik had geloof ik 250cc) en daarna wat passievruchtpulp mee kloppen. De ah heeft tegenwoordig ook doosjes met passievruchtblokjes in de vriezer. Dus ik had daar wat van ontdooid en gebruikt. Dus weet ik niet precies de hoeveelheden.
ken je smakelijck al? Dat zijn wat gezondere baksels. Haar kookboek Smakelijck zoet is echt een aanrader.