We hadden dachten we 4 mooie beenhammen besteld bij de slager, heerlijke recepten voor gezochten. Nu kijk ik in de koelkast ( man heeft het gehaald) en blijken het al gegrilde hammen te zijn. Geen idee hoe ik dit het beste klaar maak. Google maakt me ook niet wijzer, de ene site zeg in heet water, de andere in de oven. Die hammen waren 125 euro, zou echt zonde zijn ze te verpesten. Heeft iemand hier ervaring of tips.
Ik zou ze op hele lage stand (rond de 70-75 graden) in de oven verwarmen. Dan gaart hij niet nog verder en is hij toch warm genoeg. In een bak met water kan ook, maar dan moeten ze wel gevacumeerd zijn en het is handig als je een sous vide apparaat hebt. Want ook dan zou ik de temp van het water niet veel warmer willen dan 70 graden.
Of een bouillon maar hangt er vanaf wat voor smaak je er wil geven. Als we hier de brisket die ingevroren is opwarmen dan doen we dat met wat rundvleesbouillon. Maar dat is andere vlees. beste als het vacuüm verpakt is dan idd warm water opwarmen.
Nu al! Geen idee hoe groot ze zijn, maar om ze van binnen ook 70 graden te krijgen heeft wel een paar uur nodig.