zelf ijstaartjes maken

Discussie in 'De lounge' gestart door Romy1979, 18 dec 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Romy1979

    Romy1979 Niet meer actief

    Hoi meiden,

    Voor het kerstmenu wil ik als nagerecht ijstaartjes maken. Dus geen grote ijstaart, maar voor iedereen een eigen ijstaartje. Ik zat te denken om het ijs in een koffiekopje te doen en dan in de diepvries.

    Ik vraag me af: krijg je dat er achteraf nog wel makkelijk uit als je het kopje even in heet water zet of smelt het dan gelijk? Of heeft iemand een andere tip?

    Moet nog wel tijd hebben om het taartje af te maken, zonder dat het gelijk een ijssoep wordt :D
     
  2. blackeyedgirl

    blackeyedgirl VIP lid

    12 nov 2008
    17.671
    2
    0
    Zuid-Holland
    je kan eerst van die vershoudfolie in het kopje doen
    dan trek je het aan de folie uit het kopje
     
  3. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Ik denk dat dat best kan idd in een koffiekopje, zoals jij omschrijft, en dan idd even in een bak met heet water. Volgens mij glijd het ijs er dan zo uit.
     
  4. Romy1979

    Romy1979 Niet meer actief

    thnks, ik denk dat ik de tip van het huishoudfolie ga doen. Dan blijven ze tenminste mooi van vorm!

    (ken mezelf...ben echt bang dat ik het verpruts als ik het via heet water doe)
     

Deel Deze Pagina