Even een vraagje, in de 1e week van mn zwangerschap (eigenlijk dus week 3) heb ik een medium gebakken biefstuk gegeten. Ik was toen tussen de 1 en 6 dagen zwanger. Wat denken jullie zou dit gevaarlijk kunnen zijn geweest voor de baby?
Ik denk dat het wel meevalt! Het is dan allemaal nog zo pril en je hebt nog geen bloedband. Gewoon niet meer doen vanaf nu en verder niet te druk om maken(daar heeft je ukkie wel last van namelijk!).
Nee hoor meis toen ik nog niet wist dat ik zwanger was had ik lekker filet carpaccio en biefstuk op en de volgende dag testte ik positief en ben nu al ruim 34 weken gefeliciteerd!
k heb gewoon biefstuk gegeten toen ik zwanger was en ze staan alle 3 gezond op de wereld dus dat valt wel wat mee....
Heb het gisteren ook nog aan mn moeder gevraagd en die gaf aan bij alle zwangerschappen biefstuk te hebben gegeten. Aangezien toen nog helemaal niet bekend was dat dat schadelijk zou kunnen zijn. En wij zijn ook allemaal gezond Dus nu moet ik van mezelf stoppen met zorgen maken en weer verder genieten
Natuurlijk zijn er miljoenen baby's gezond ter wereld gekomen terwijl hun mama's biefstuk aten. Over de baby's die door toxoplasmose zijn gestorven horen we weinig. Ik zou geen Russisch Roulette spelen. Zo vroeg in de zwangerschap kan niet veel kwaad, er is nog geen bloedband, maar beter laten staan vanaf nu.
De kans dat er uberhaupt iets verkeerds in die biefstuk zat is al niet zo groot. Daarnaast is de bloedband er nog niet op die termijn. Dus weinig kans dat nu nog iets mis gaat om die reden.. Maar probeer het maar niet weer
De eerste weken van je zwangerschap krijgt je kleine nog niks binnen van wat jij eet en drinkt, dat is zo gemaakt omdat je dan natuurlijk nog niet kan weten dat je zwanger bent! Ik heb toen ik denk ik net 1 week bevrucht was een fles wijn naarbinnen gegoten, en dat maakt dus helemaal niks uit!