Hertenbief

Discussie in 'Gezondheid' gestart door chantal29, 12 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. chantal29

    chantal29 Fanatiek lid

    30 jul 2007
    1.714
    0
    0
    Mag je tijdens je zwangerschap hertenbief? Geldt hiervoor dat het net als andere bief gewoon goed doorbakken moet zijn?
     
  2. carolina

    carolina Actief lid

    20 nov 2008
    207
    0
    0
    clientbegeleider gehandicaptenzorg
    bergen op zoom
    Ja, goed doorbakken en smullen maar haha. Eet smakelijk....
     
  3. Cygnet2

    Cygnet2 Niet meer actief

    mmmm lekker zeg! Ja, kan gewoon. Niet rood of te rozé en lekker smullen!
     
  4. zogelukkig

    zogelukkig Niet meer actief

    Je kan hem ook aanbraden en in de oven dor laten garen op 80 graden anders wordt het zo'n taaie lap, zonde van zo'n mooi stukje vlees!
     
  5. kaatje k

    kaatje k Fanatiek lid

    hij mag van binnen wel rose zijn, als hij aan de buitenkant maar goed heet dichtgeschroeid is. de bacterien zitten altijd aan het oppervlak! behalve als het gehakt of tartaar oid is, dan moet het door en door gaar!
     
  6. Wup

    Wup Fanatiek lid

    23 apr 2007
    4.912
    1
    36
    Klopt wat Kaatje zegt, als het aan de buitenkant vooral maar goed is is. Vlees wat door elkaar gemixed is moet dus goed gaar zijn.
     
  7. Wup

    Wup Fanatiek lid

    23 apr 2007
    4.912
    1
    36
    Klopt wat Kaatje zegt, als het aan de buitenkant vooral maar goed is is. Vlees wat door elkaar gemixed is moet dus goed gaar zijn.
     

Deel Deze Pagina