Snap je gevoel wel. Bij mij is buiten de deur lunchen gauw een broodje tijdens het lopen. Alleen zitten doe ik ook nooit.
Brownies, chocolade mouse, guacamole, geprakt op brood, koekjes, cake, avocado paratha/chapati Avocado Limoencake recept - de Kokende Zussen Gezondere brownies - Chickslovefood Avocado Paratha/Chapati (Avocado Flatbread) - Indian Veggie Delight Avocado chocolademousse met chili - Miljuschka Zachte avocado koekjes - Le Bonbon Franc
Waarom moet je veel conditioners in handdoek droog haar doen? Als ik m'n haar gewassen heb, heb ik helemaal geen zin om m'n haar half af te drogen voordat ik conditioner gebruik. Dat kan dan toch ook wel gewoon in nat haar?
Ik doe dat ook hoor. Gewoon achter elkaar. Ik was m’n haar meestal in bad en dan ga ik het niet eerst drogen.
Ja oke. Dat we ons haar niet eerst handdoek droog maken, snap ik... maar wat is de reden dat het wel zou moeten. Kapper in de zaal die dit weet????
Ik doe wel altijd even flink mijn haar uitwringen voor ik het erin doe maar om eerlijk te zijn heb ik nog nooit gelezen hoe ik dat moet gebruiken dus ik had echt geen idee dat dat zou moeten en doe het dus altijd gewoon op nat haar.
Geen kapper - maar is het niet gewoon omdat het er anders gelijk weer uitloopt? Als het net wat droger is, kan het beter in je haren trekken. Oftewel; je haren even goed uitwringen onder de douche voor je de cremespoeling er in doet.
oh .. ik had m'n berichtje getypt, maar tussendoor even weggeweest dus ik ben het eens met google zie ik
G heeft nog steeds terugkomend van die plekken ala berg idee. Sobarrisch exzeem zouden ze t nu dan noemen. Nu spoel ik voornamelijk dr haar, was het weinig met zeep en spoel goed uit. Als t te erg wordt zet ik de head & shoulders uit ellende maar in, vervolgens extreem uitspoelen, droogfohnen (doe ik alleen dan, normaliter lucht drogen) en alle prutsels er uit proberen te borstelen. Het is een takkewerk en bijzonder vlechtwerk laat ik maar achterwege want om de haverklap zit t weer vol met prutsels. Nu heeft haar klas al niet veel nodig om te pesten en ook een schooltijd met hoofdluis enzo. Ze is al genoeg de pineut in die klas, dus probeer extra ammunitie te voorkomen. Zou een kapster hier allicht beter in zijn? (Betere spullen voor in t haar en wastafel is sowieso allicht prettiger) Gouden tip zou welkom zijn.
Inderdaad de huisarts even om ketoconazol shampoo vragen. Dochter heeft dit ook een hele tijd gehad, lang mee geprutst en met die shampoo ging het uiteindelijk weg. Had ik het maar eerder gedaan. Het is nog een keer terug gekomen nadat het een hele tijd rustig was geweest. Weer die shampoo een paar keer gebruikt en weg was het weer.
@Adje en @Iertje81 ik zie in dit topic dat jullie Nordic Ware tulbandvormen hebben. Ik heb de vorm met 4 kleinere tulbanden (14cm doorsnede). Hebben jullie enig idee hoe lang die in de oven moet? Normaal houd ik 60-75 minuten aan voor een normale vorm, maar nu???
20-25 minuten op 175°C Dat stond op het recept wat bij de vorm kwam. Ik heb hem al een keer uitgeprobeerd en dat ging prima. Maar ik heb ook zo’n cake ‘thermometer’ om te testen of de cake gaar is, en dat werkt echt heel fijn, vooral als ik niet zeker ben van de tijd. https://www.bouwhuis.com/nordic-ware-cake-thermometer-cake-tester?gclid=Cj0KCQjwocShBhCOARIsAFVYq0gen7NexCgoltLdMYL-l0q8M1uSYdvcEKcDSL3eAGgD2S625TwhCzoaAuyPEALw_wcB
Dat valt wel mee hoor. Als hij echt nog niet gaar is, misschien. Maar rond de juiste baktijd even testen kan geen kwaad. Ik doe het regelmatig. Dan weet ik zeker dat hij precies goed is, en nog nooit een (cup)cake ingezakt. Het is geen soufflé
Ongeveer 25 minuten. Dan komt het goed. Echt! Anders tegen het einde van die tijd even de oven open doen en kijken.