Oh dat lijkt me ook lastig… Het lijkt echt op churros. Heb even een recept voor tulumba gegoogled en het lijkt heel erg op het maken van soezendeeg, net als bij churros. Werkwijze is hetzelfde, alleen wat verschil in ingrediënten en verhoudingen.
Hier vandaag weer een verjaardag gevierd. De taarten waren best wel een succes. Enige minpunt was dat de creamcheese frosting van de worteltaart en red velvet erg slap bleef en ik er niet goed mee kon afsmeren en toeven spuiten. Wat volgens Robért zijn tijdschrift wel zou moeten kunnen Smaak was goed gelukkig! Het waren een carrot cake, dripcake met aardbeienvulling en een red velvet cake.
Gezocht: Bakboek voor de broodbakmachine waar o.a. ook glutenvrije recepten in staan. Heeft iemand een idee?
Meergranenbrood is aan het bakken. Even snel gespiekt hoe het er uit ziet. Ruikt in ieder geval heerlijk.
Is dat nu echt zo makkelijk als ik denk/hoop? Ingredienten erin en het apparaat doet de rest (dus mixen en uiteindelijk bakken en alles erbij?)
Haha zo heeft hij het jaren bij ons gedaan Savonds klaar zetten met timer, smorgens vroeg ( als je het mixer onderdeel niet vergeet ) vers warm brood. Zou het alleen niet aanraden voor grote gezinnen, dan heb je hem heel vaak aanstaan. Uiteindelijk vond man het zo leuk dat hij zelf kneed, vormt en bakt.
Ja, super simpel, kost me maar een paar minuten per dag. Water, olie (of boter), zout, suiker, meel en gist (in die volgorde doe ik het) en op de knop drukken. 3 uur later heb je vers brood. Het apparaat mixt, rust om te rijzen, mixt, weer rijzen en dan gaat ie bakken.
Ik heb een puber die bijna een half brood per dag eet (8 snee supermarktbrood, 6 zelfgebakken meestal - die zijn wat groter). De rest is voor de overige gezinsleden Als de anderen groter worden, zal ik inderdaad vaker moeten bakken. Nu 1 brood per dag. Misschien komt er dan wel een tweede machine bij.
Haha dan zou ik inderdaad voor een tweede gaan Vers brood is zo lekker daar gaat ook iedereen wel meer van eten.
Ben deze aan het maken: https://www.leukerecepten.nl/recepten/frisse-citroenmuffins/ Maar heb ipv het recept te volgen, gewoon alles bij elkaar geknikkerd en met een garde wat glad geklopt. 3el Griekse yoghurt ipv slagroom en 100gr boter. Benieuwd hoe dat wordt. Ik doe ook maar wat
Het beslag ziet er iig prima uit En de muffins komen mooi omhoog Straks de smaaktest Waren er alleen wat meer dan verwacht dus mag 2x bakken. Wat een straf
Oh en een hele stapel van dit brood gebakken, maar dat is zo routinematig dat dat niet echt onder "bakken" meer valt hier. Ruikt zo lekker als je vast